Komentari (112)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
gdje si to krenuo? odoh malo nabildat tricepse i istrcat dva kruga nacionalizma..
hahahahahahahhahahahahahah Obletiti hahahah
Neki dan, daju nakaradna imena avionima,......ja kontam, ne može gore,.......al' sam se zahebo,.....pa imal' dna njihovim glupostima.....???? Kakav virus kod njih hara ???????
Dobro, spremaju se ljudi za svjetsko prvenstvo u nacionalizmu, kazu da je tu BiH isto sto i Brazil za fudbal, ima da ih nasa drzava pobuca sve na takmicenju. Imamo i najmodernije centre za treniranje, Gornja Maoca, Ravna Gora, a selektor ce navjerovatnije biti Marko Thompson.
Naravno da su mosnjaci protiv nacionalizma. To su uvrijezeni sovinisti Na kraju krajeva nacionalizam je nosioc 1) Imena i Prezimena 2)Jezika i Pisma 3)Kulture, Tradicije i Obicaja 4)Religije i Vjere I kako sad poturica koji trazi svoj nacionalni identitet jer je prihvatio VJERU OKUPATORA da voli "nacionalizam", jer ga taj nacionalizam podsjeca da 1)Nosi ime koje mu je dao okupator 2)Glup je bio da prihvati jezik okupatora pa u Srpski poceo da ugbacuje "H" da bi ga napravio svojim jezikom 3)Tradiciju, Kulturu i Obicaje prihvatio od okupatora Vjeru i Religiju prihvatio od okupatora. Dakle ni "mosnjak" bome ni hrvat nikada nisu se digli da brane to u sta se sada toliko kunu da vole,..nego su svaki put kada bi bilo koji okupator dosao stali uz okupatora, obukli njegovu uniformu i sakrili se iza okupatorske cizme upiruci prsticem u Srbe,koji su se SVAKI PUT DIGLI i uzeli da brane i Bosnu i rvatsku i Srbiju i Makedoniju i CG od SVIH pljackasa i okupatora koji su dolazili na Balkan
gaetano nije lako bit srPin,treba sebe trpjet non stop
. http://www.identitet.ba./
. Mi neJmamo u Bosnjackom jeziku tu rijec haman nacionalizam da nije isto sto i primitivizam Okle ?
A da je to u Bosni, odma bi slijedile ostre reakcije i sankcije Europe...
Turci duvajte ga
mamu ti srpsku iskaram!
ko sto ga ti duvas na Kosovu
ha ha,nista gluplje ne vidoh,eeh kad bi dragi moji bosnjani iz BIH ovako nesto uradili u BIH odmah bi im dodo poslao onog kriminalca i vlaha smrdoncica da demonstrira multikulti i zastitu sigurnosti,srPi uvjek isti,al nema veze dodjite kod nas na Nezavisno Kosovo da vjezbate,SPREMTE SE SPREMTE MUNGOSI,cerat cemo srPcice preko karpata i sibira za japan
prpa shala nije,boji se srPin odlucnih mungosa,nisu mu oni neke tamo balije pa da pregovaraju ili EU,nego odmah u vugla i hajmo nogometa ha ha
Cudi me da nema komentara u kojima se optuzuje da je ovo teretana u kojoj se sprovodi obuka i jacanje za klanje Bosnjaka,
Ja koliko znam u ovoj regiji samo Srbi udaraju po "tuđim" stvarima. Njih se tiče tuđe porijeklo - svi su nastali od njih, njih se tiče tuđa vjera- svi su prvo bili pravoslavci i svi koji danas nisu su izdajnici, njih se tiče tuđi jezik - svi su nastali od srpskog jezika, a onda kad ih se osudi zbog nacionalizma postaju žrtveno jagnje.
''U beogradskom parku otvorena teretana za jacanje nacionalizma'' E,bas ste upotpunili naslov,a gdje sport i zdravlje?? I bitno je da ste nam saopštili sta se desava u beogradskom parku,a kod nas STA I CEGA IMA, manje-vise vazno!
Zadnji citat je najtačnije rekao.. (mada ako već citirate, onda citirajte ekavicom): "Tabla će biti u grafitima za dva dana, ništa se neće vidjeti... Park ostaje, sredit će šumice... ne vidim prob... koga zaboli šta piše, i onako rijetko ko čita, a još manje se cima".
Kod pojedinih Srba nista novo, samo nacionalizam, jbg to im je hrana, a sto se vise okrecu nacionalizmu sve su manji, umjesto zapadu a ne nacionalizmu, mozda crnogorci ne bi pobjegli glavom bez obzira, mozda bi kososvo jos bilo srbija, a mozda se u vojvodini ne bi pricalo o autonomiji-otcjepljenju, nikako da nauce iz svojih grsaka ccccc.
nabildajte se pa se nondak potucte jedni sdrugima da vidjate ko ima bolje masice
Pa mamu vam genocidno-nacionalističku! Hrk pljuc, i vas primiti u Europsku Uniju, pa vama je mjesto na smetljištu ljudske historije!
...imamo i mi bosanske "arijevce"...čist pandan srpskim nacistima... http://www.bosanski-nacionalisti.org/
@commi:) Hoćeš li ti bilo kada u svijetlu činjenica cijeniti predmetnu pojavu ili ćeš uvijek, baš uvijek demonstrirati "politiku nivelacije"!?
PRIKAŽI ODGOVORE (32)