Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U Hrvatskoj je javnost upoznata sa mnogim aferama!! Ali većina aktera u ovim aferama ostaje neosuđena zbog korumpiranosti ili nesposobnosti pravosuđa !!! Nesposobne vlast u nedostatku kvalitetnih rješenja nude narodu reality show !!!
@thea Uzeti nekome 2 milijade Eura, e to je za napisati roman. Gazda je ovim obezbjedio sebi svetsko mjesto u skupini super varalica !!! Sanader je amater !!!
Todorići u Londonu, punih računa...
sad ce i Dzemu iz Leda uhapsiti... ;))))))
Sve je to suplja. Todorice su pustili da pobjegnu u London sa lovom, nece im niko nista jer drze i HDZ i SDP direktno za muda. Svako talasanje Todorica, pravi od vecine vodstva HDZ-a i SDP-a Todoriceve zatvorske cimere. Inace Todorici su isporucili Rusima na pladnju skoro cijelu ekonomiju jedne NATO drzave i ekonomiju BiH oko 10%.