Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Komunisti Jugoslavije moraju terorizmom da oslobode Jugoslaviju i povrate tekovine revolucije,od Ustasko Cetnicke bande.Oni su terorizmom oteli vlast,terorizmom se jedino moze sve vratiti.Blajburg 2 je rijesenje za cijelu Jugu.
Nemoj cvijete tako, i ti bi najebo...
Znaju li ti mama i tata da pozivaš na pokolje zazivajući Bleiburga 2.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nije on terorista nego borac za slobdu i oslobodjenje Turske od diktature i tiranije.On je pripadnik "Oslobodilačke vojske radnika i seljaka Turske".Teroristi su ovi majmuni Islamisti koji hoce da uvedu strahovladu i primitivne zakone.
Cudna neka vremena dosla ,danas se borci za radnike i seljake nazivaju teroristima.
@pidjameta.slipic vidis ti do cega je dosao ovaj svijet,nemoze posten covjek ucmekati nekog uhljeba politicara a da ga nenazovu teroristom.A da sam sebe ubije isti,nazvali bi ga samoubicom teroristom iako je sebi pucau u glavu na javnom mjestu,ali eto mogao je nekog da ubije.
muslimani bi da mogu napravili dzamahiriju, pa bi onda bjezali u sekularnu drzavu, gdje bi opet tamo trazili dzamahiriju, da bi zatim opet bjezali u sekularnu drzavu, i tako...luda vjera..
"Došao je u nekom Mercedesu terencu, nalik na ona pogrebna vozila..." E ovo je pravi terorista...da se nađe pri ruci, ako se neko usput odradi...
@kiksi10 Sad mu se sprema "Bombaški proces"...
@kiksi10 OK, kao što bi neki rekli: Zna se... :)
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
jao bijede alahu dragi, terorista a samo 4 zvjezdice kuca...
Evo dobra clanka za bugarske cigane i okolice ade ciganlije.Ja mislim da je ovo teorija zavjere protiv srbskog naroda, pardon bugarskih cigana.
Ranmi ljoba!
Pet godina na interpolovoj potjernici i živio u Njemačkoj ...ma bjažiiiiiiiii
ma bjaaaazi vala bas
@macak mali pravljenje budalom, eto šta je.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Teroristicke komunjare... sad smrtnu vratit nakratko pa ocistit drustvo od ovakvog olosa...
ni ovo ne kontam. bogat cv kako kažu terorizmom šeta okolo turistički