Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nama kažu, Turska sposobnija od cijele Evrope. 😂
turska sposobna jedino u očima ezdea kretena koji dalje od izvorne tv nisu vidjeli.
osjetili se Turci da je malo 4,5 miliona funti u zlatu za naciju i državu!😎
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Juce su novinari iz Sarajeva vakcinisani u Pazaru. Danas odlazi nova grupa. To vise ni nije vijest.
I jade turski
LJUDI MOJI, KOLKO OVAJ NIVALIĆ NEMA KARAKTERA KAO I SDA LIDERI, PA JBTE ON JE TREBAO DATI OSTAVKU ČOM JE KRENULA PRIČA O RESPIRATORIMA KAO I ČELNICI SDA ILI DA SE OGRADE ILI ODTAVKE DOK SR BE DOKSŽE SUPROTNO, TO SE KOPRCA U LAŽIMA I KRIMINALU, PERU SE AŠIĆARE AL SE VIŠE UVALJUJU, "" NIJE MAJKA KARALA MUJU ŠTO SE KOCK'O NEGO ŠTO SE VADIO.
Hahahahaha a Bake i Džaferović slagaše da Turska donira nama 30.000 vakcina, jbte corona nevidljiva sjeba SDA i otkri nesposobnost i lopovluk za koji su samo sposobni, gorih nema na planeti
Vucic je bgm mnogima zacepio usta svaka cast.
Predlazem da i mi uvedemo respirator ekskurziju za sve dobre ljude sa respirator potrebom. Trebalo bi samo nabaviti ambulantna kola. To bi otvorilo radna mjesta sofera, reanimatora i medicinskih sestara. Posto bi doktor i sestra bili u zadnjem dijelu vozila sa pacijentom, pored sofera bi ostala 2 mjesta. Na kojim bi mogli vozati Arape.
slogan agencije - "kod vuketa na bocanje"
Ја ошо туристички у курвалук. Лијепе Туркиње. Скоро и у Бога почех вјеровати колико су лијепе кад напну обрве. Волим домовину.
Šaljem vam 1π! Pi je nova digitalna valuta koju su razvili doktori znanosti na Stanfordu, s više od 10 milijuna članova širom svijeta. Da biste zatražili svoj Pi, slijedite ovaj ilnk https://minepi.com i upotrijebite (akwt) kao svoj pozivni kod. Automatski sa mog racuna dobijate po 1 Coin. Sada je u prvoj fazi te se mogu skidati pomocu mobilne aktivacije bez da remete potrosnju baterije i rad mobilnog telefona, Sretno u krypto svijetu,
Saljem ti jedan Q, najnoviji odgovor za te vase lopovluke.
Koje kulturne znamenitosti ?
Evo prilike i za BH Turkofile, da dobiju bocu.Uplate sebi turu Sarajevo-IstaNbul-BG i neofirno prime bocu.
E moj halifa erdoane za racium infantilne Bosnje
Samo da pozdravim Aljine bojovnike i njegovu mladeZ.Tik Tak!
I FOOdila i njegove levate i ovog sto je minus roknuo.Vratice se WALTER hebace vam m!
promijeni aromu ubice te nargila
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Hahaha, sad će turci da navale u Srbistan😂😂😂