Egemen Bagis, turski ministar
0
"Turska je odlučna da pomogne Balkanu"
Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako smo mi Srbi ustvari Turci onda ste vi muslimani u Bosni u stvari Srbi :-)) prichate nasim jezikom isto izgledamo itd itd o higijeni i nehigijeni ne zelim da komentarishem to je subjektivna stvar :-)) o turskim sapunicama takodje ne zelim da komentarishem jer ne pratim iste :-)) Turska je bila jaka dok je osvajala i pljackala nove teritorije chim su stali kod Becha pocheli su da propadaju,danas im Ameri pomazu jer imaju koristi od toga :-))) no nece ni to zauvek :-) ne propagiram nista jer svi mi ljudi na kraju krajeva,a doba osvajanja tudjih teritorija je zavrseno jos u 19 veku ,danas je to vise ekonomske prirode :-)) mada ce nas Kinezi natalitetom zauzeti sve :-)))
I Kusturica je skonto odkad se prekrstio u Nemanja prestao je da se kupa. Bora Corba se isto kupa jednom godisnje
Nezelim nikog da vrjedzam al ovo je vise nego istina.Poznajem dosta Srba i higijena im nije jaca strana.
Sta se vi Srbi bunite vi ste potomci Turaka ako mi nevjerujete pogledajte se u ogledalo svi ste garavi kao ovaj gore a mi ostali smo plavi.Osim toga neizgovarate slovo H isto kao i Turci a da nespominjem vladavinu Turaka od 500 godina.Odakle vam tolka mrznja prema turcima ako nije zbog kar*** vasih zena i ostavljanja vas potomaka.Trebal jos dokaza??? Koga oni treba da povedu kuci razmislite jos jednom.
Samo trebate jednu stvar odraditi...zavrsite ono sto ste poceli prije 600 godinai stvar rjesena...mislim, lijepo ste poceli...srbija i hrvatska vas prosto vole kroz sapunice koje plasirate...ali valjda je to pocetak. Sada se svi u HR i SRB pozdravljaju sa \"meraba\" i \"selam\"...pruzite ljudima ono sto im zapad nije pruzio i usrecit cete ih... Ovakave poput D.E.B.I.L.A @ampaka, na kolac. Slicni njemu ce se prepoznati.
Mi Turci smo najmocnija imperija ikada nasa zemlja je od kine pa sve do spanije, nase je pola azije,pola afrike i pola EVROPE.......:):).
Razguli turkesino u Anadoliju odakle si u dosao i ako moze ikako povedi sa sobom ove suncokrete lojave neka idu u njihovu zemlju maticu ! Zbogom !
Kakvi su ovo krstaški komentari na pomocTURSKE....A vi satro pacifisti nemojte uljuljkavati ovaj narod pa ti eto opet genocida za koju godinu...samo palac dole i to je to ha,ha,ha... SABLJA DOLE (na kaisu) A PUSKA GORE(u ruci) jedino je to ispravno....SVAKA POMOĆ PRIJATELJSKE TURSKE JE DOBRO DOŠLA....Hvala unaprijed!!!!!!!
@nikola da, za vrijeme osmanlija srbija je bila rupa, u kojoj su srbi ponizavani i maltretirani. pogotovo kad su srbe, mrski turci natjerali da se okupaju. to je bila nezapamcena tortura nad srpskim tijelom nenaviknutim na cistu vodu i saFun.
Samo se neka oni drze dalje i od Srbije i od Bosne i od celog Balkana !!! Mi smo tu gde jesmo jer se svako mesa u nasa posla !! a najgori komentar nekog turskog diplomate koji sam cuo jeste da je doma otomanskog balkana bilo doba prosperiteta i mira i da oni nastoje da povrate taj period !!! Za vreme Otomanskog cartva ceo Balkan je bio rupa ,grdja nego shto je danas !!!! samo neka oni ostanu tamo gde jesu i sve ce biti ok !!!
ovo se turci prepali da ih srbi nebi opet napali i zauzeli na nekih 400-500 godina
Mevlut Čavušoglu: RS pokazala da je stabilniji dio BiH
turskoj su uvijek otvorena vrata..... welcome.....
cuj ministra za evropske integracije sto baljezga. da li iko u turskoj konta da turska nije u evropi i da trebaju imati ministra za azijske ili arapske integracije. nemojte nama pomagati dovoljno ste nas unazadili, pomozite sebi prvo.
Razguliiiii, a ti yu ga posipu svim srbima na planeti.