Komentari (186)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bosnjake ko narod aposolutno niko ne benda...ja jos ne vidio da je neko tolko nebitan
Hrvatska je umišljena provincija za HOS, ZDS i Milana Zoranovića
@Fazon je druze da je EU osvjezila listu tzv zelenih zemalja na kojoj je i Srbija, BiH, Kosovo, Albanija, Crna Gora sto znaci da je ovo vijest samo da se malo narod posvadja jer mu je mrsko pronaci informacije i procitati. To je sve.
PRIKAŽI ODGOVORE (15)
Bosnjacka politika se sve vise izolira od cijelog svijeta, al sve je to zasluzio jedan prosjecni bosnjo sa svojim baketom sultanom
Hrvatska nije cijeli svijet. To je umišljena provincija za HOS, ZDS i Milana Zoranovića
Za svaku razvijenu zemlju u europi ti trebaju vize i to da molis boga da ti izdaju slucajno
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Totalna dezinformacija. Kliknite link na početku teksta prema Ambasadi i vidjet ćete da treba ili valcinacija ili testovi da bi se iz Srbije moglo ući u Hrvtsku.
Ma koji turisti.????!?Radnici iz Servije dolaze kao sumanuti . Njima je Hrvatska kao Amerika. Za 4 mjeseca zarade u Cro godisnju plaću kod sebe. Kupaju se, rade i pametuju.
gledaj uykana kako mijenjaju dlaku.
svaka mjera prema bih s namjerom odaljavanja od eu ide u korist bosne i hercegovine i na tome trebamo biti zahvalni.
ah ta eu, daleko joj lijepa kuća. sve najbolje nek joj bude samo nek nas ostave na miru.
Necemo u Hrvatsku nikako imamo Neum ,Crnu goru , Albaniju nece nas ujkani zajebavat za naše pare
Nije samo za Bošnjake nego i za Hrvate obavezan test. Pitajte malo bolje. Za sve građane BiH je obavezan. Na šta izađe Tuđmanova država, da preferira Srbe iz Srbije ispred Hrvata iz BiH. A ovih izginula kamara u zengama baš ratujući protiv Srba. Jesu im ga šuknuli, hahahaha. Mene ko Bošnjaka to ne interesuje, svakako ne idem u Hrvatsku na more.
Nek ponesu i šajkaču i opanke
bosnje na ventilatorima, eto vam sada pa vi kerovi lajte, i dalje idite u vasu poganu tursku kojoj guzicu lizete od kada postojite
a ti se muzafere kupaj....
Imam jednog druga Muzafera, trenutno je s porodicom u Turskoj, u Antaliji, kupa se i uživa čovjek u svom godišnjem odmoru na Sredozemnom moru.
@Zanovijetalo hrvatskoj 🖕🖕🖕🖕🖕👅🖕🖕🖕🖕🖕
Dzaba vam, nema izbornog zakona taman da zabranite i tranzit. Majorizacija se nastavlja 2022.
Nisam procitao razlog popustanja mjera…procenat procijepljenosti?! Ili bjesnilo zbog pušenja u Biriselu?!
zabranit 23%mujama ulazak u hrvatsku dok ne potpisu izborni zakon, DOSTA JE ZULUMA
E taj film nećeš gledati....Taj ni Spielber ne napravi 🤣🤣🤣 Komšo je naš izbor, i jopet 🤣🤣🤣
izborni zakon, treci entitet i mere muje bez problema
Kad Srbi dobiju u Hrvatskoj ognjišta nazad iz kojih ih je Tuđman protjerao i svoj entitet, dobit će i kamenjarski Hrvati svoj u BiH.