Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nadam se da ce ovo osvanuti u svim europskim medijima. Neo-otomanska poltika pokazuje svoje pravo lice. Osvajaci i divljaci.
A je li sultanovi dukati bili sultanovi Ili malo od raje uzeo harača. A merhametli bijaše sultan braćo draga. K naš Lagumdžja. Pošten pravo !
Dusanovo carstvo od 1329-1355!!! Vau, koji period! Tursko carstvo 1453-1918!!! U tom periodu,geni Srba su se izmjenili! 75-80% danasnjih Srba nosi turske gene!
ko mi dade ova tri minusa dabogda crko
u ovom slucaju podrzavam Makedonce, pa siptari ionako ne idu u dzamije kolko ja znam
Pa vidi se, ciji su komentari ostali.
koga briga sta turci upozoravaju i smatraju, aman, zaman, veca budala onaj ko to objavljuje, jake vijesti, bas se makedonci zabrinuli. a i da jesu, tako im i treba. a siptari...sta oni hoce tu koji moj...nek se sami o sebi i jedni i drugi...selam, bosnje, nema neootomanije, pa vi pisite do sudnjeg dana, dzaba vam!!!
sta je ovo, od 53 komentara ostalo 5+3+? bAS STE OMILJENI, DRAGI OSMANLIJE I OSTALI!!!
Nele kralju Aja Sofija je muzej.
Avaz iz \'91?!?
A onaj jadnik misli da je najveci vjernik. Eto tako je to.
Shejtan sapuce: \"Tvoja religija je najbolja, ti imas pravo na to, idi srusi i zapali. To je nekad bilo tvoje. U-bij, to nisu ljudi, to je gam-ad. I oni su to nasim radili. I sagradi tvoju bogomolju da svi vide ko je ovdje gazda.\"
\"Shejtan sapuce i zaludjiva\"
Daj mujo (ili ko si) ne seri. Ima svugdje zaludjenih ljudi. Tako je kad se ljudi zalude. Namjera religije je dobro a ne zlo i iskazivati nad nekom nadmoc.
makedonci su primitivan narod ...do bola...
Ama kako vas je lijepo vidjeti i vas i vase plusice. /cmok Bice te vi napredni ja u to ne sumnjam.
@Al -Karam odlicno receno