Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hahaah, crnogorsko - srpska ljubav na dijelu
Srbi fakat imaju ogroman problem sa nasiljem, svugdje ali bas SVUGDJE divljaju.
Odavno mi nije jasno zašto \"Partizan\" ne promijeni trenutno za nešto doličnije ime. Jer ga sigurno ne zaslužuje nositi.
decko mogo bi se ku\'r.cine da nadudals pacenko jedan.. Neka tebe u kanadi i netrebas nam NIKADA ti i tvoji genocidashi jado jadni. Kako si smao jadan da ovdje visi svaki dan??? Idi objesi se gnjido vlaska!! Jeli jesi li poceo pu.si.t kitu za pare i jeli se rokas u pak.su?/ Vilo bi da rokenm i tebe i dedu i oca ti u PAKSU pa ONDA MAMU I SEKU U CUPI...kad ves imas tolki kompleks prema Bosnjacima da te napunimo fino glavicima \"Dado BL\" Banja luku si vido na razgednici govedaru vlaski. AJ mar\'s razguli ciganu turske krvi. HEIL DIE SIEGE !!!!
Ma ovi tzv. bošnjaci imaju samo malo problema sa terorizmom , pomalo koju bombu aktiviraju, zapuckaju petardama po ambasadi, bace koji kamnčić po drugim navijačima, ali inače su \"zlatan\" narod pravi primjer kulture :)) Ali i go..vno je nekad zlatno!!!
Ovi srbi su baš retardirani .
Srbija i Crna Gora dva oka u glavi...
ortodoksni c.i.g.a.n.i. jedni i drugi.
Dje su Srbi tu je i belaj
Dobro se zna da 3 varvara udju u voz i polome sve Delije u njemu ! NAJJACI MOMCI !
NAJJACI MOMCI NA BALKANU !
MI SMO GROBARI NAJJACI SMO NAJJACI ! ja ned\'o bog da dodju pit.arcic.i na neku utakmicu u BG. tek tad bi vidjeli sta su GROBARI. Pozdrav braci MANIJACIMA !
sto ne odes u sandzak i to govoris ili u federaciju ili na kosovo.............................................ilki mozda u crnu goru haahahaha
doslo vrijeme da srbi nesmiju doci ni u crnu goru,kamoli u sandzak,kosovo.................velika srbija hhaahahahahahaha
@ cek, hajde mi ga malo popuskari - onako laganini kako to vlahinje znaju :P Ako budes dobar, dozvolicu ti da mi jos jednom laznes ponos.
koji je ono datum kad ce srbiju izbaciti iz uefe? ovo jos dokaza da cedomiri ne znaju na civilizovan nacin gledati nijedan sportski dogadjaj.sve dok se ne opamete,a to moze potrajati stotinama godina...
Dva oka u glavi ? Ma nije valjda?