Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
roditelj na robiju 2 godine, djevojcicu izbaciti iz skole, hvala dovidjenja
i uciteljicu izbacit
Zakonski djevojčicu ne mogu izbaciti iz škole ali bih joj ja kao nastavnik davao jedinice i pustio da ponavlja razred. Pa neka onda uzme telefon i žali se babi svom.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Kakav je ovo drvosječa,možeš misliti kako tek odgaja tu kćerku.
Bi bilo u pravnoj državi, nema togu u ovim našim banana državama
Dragi prut, kad sam ja isao u skolu i dobijes batine od nastavnika Mama jos kaze nastavniku neka si konda si ga mojom rukom isibao.
Ako su mobiteli već zabranjeni na nastavi, uvedite i novčane kazne za roditelje učenika i kazne učenicima tipa volonterski/socijalni rad npr čišćenje dvorišta škole I pražnjenje kanti za smeće. A ovakve primitivce što bi silom da rješavaju vlastitu grešku (neodgojeno dijete) u zatvor!
Pošalješ dijete van, neopravdan čas ili pedagogu, skineš brigu sa sebe, umjesto što sebi daješ za pravo da uzimaš tuđe vlasništvo.
Lose razmisljas
Debilcine naprave debilcine i to je to
On ga na baušteli zaradio na dnevnicu a on ga oteo.e neš da si direktor a ne nastavnik
mora da je porijeklom iz istocne bosne
Cccc ko se sve uspije razmnoziti. :/ I onda se cudimo degenericnim generacijama koje dolaze kad ih ovakvi roditelji odgajaju. U moje vrijeme da mi je profa oduzeo mobitel i jos javio starcima sta sam uradila, dobila bih vaspitnu i od njih. :D
Samo ostro, otac na robiju a ucenica da ponavlja razred…
Imail dežurni učenik u toj školi, da pita kud si kreno. Pod dva, ima li iko živ u toj školi
ja mislim da proces evolucije još nije završen i da smo mi samo jedna vrsta majmuna još uvijek
A ocito da primjerci poput ovog degenerika koji se nazalost uspio raznoziti to potvrdjuju. I onda se pitaju neki gdje je evolucija :D Za mnoge jos nije ni pocela.
mi imamo epidemiju ovisnosti o socijalnim mrežama. Djeca ne mogu više da budu bez mobitela, jer su postala ovisna. Po 10 sati dnevno vise na mobitelu i on ih odgaja, jer je mamama i tatama jednostavnije dat djetetu mobitel nego se sa njim zabavljati. I to počinje sa 2 godine, dok ga mogu u ruci držati.
Odmah kreću udari po Dalmaciji, evropskim vrijednostima i slično. Koji kompleksi peru naše ljude to je strašno. Čovjek je uhapšen. A kod nas se Sandže puškaraju po prijestonici i nikome ništa
Ovi Dalmatinci su isto krkani kao i mi ako ne i veći
Hajde bolan ne kenjaj. Jedan incident, odmah uhapšen i ti sad o Dalmatincima, kad će kod nas institucije tako momentalno reagivati? Dok se kod nas svaki dan obračunavaju sa pištoljima usred grada Sarajeva, ti liječiš komplekse manje vrijednosti nad normalnim svijetom. Bože dragi, da barem nikad nije bilo rata pa se ne bi dovuklo sve i svašta u Bosnu i u Sarajevo naše.
Govorim jer ih poznajem pošto skoro svake godine dole ljetujem. A ako će ti biti lakše, eto nisu krkani
Ako nije nekim aktom utvrdjeno da nastavnik moze oduzeti mobitel onda nastavnik nema pravo da oduzme mobitel djetetu. Isto tako, nastavnik ima pravo da dijete udalji sa nastave ako ometa i koristi telefon na nastavi i da o tome obavijesti roditelje. Ne mozes jednom djetetu uzeti mobitel a ostaloj djeci ne. Mora biti pravilo za svu djecu...
Tako je. Postoje pravila i zakoni. Koliko god izgledale ove države kao banane postoje zakoni, kao što si ti rekao. Prvo ide jedna opomena, onda isključenje sa časa i prijava direktoru, još jednom se ponovi, zoveš roditelje i ukor itd itd...Istina je da smo danas svi tempirane bombe, pa vjerovatno i učitelji, nastavnici, profesori. Ali to ne umanjuje odgovornost nikoga u ovoj priči.
E nisi isao kod mene u skolu, kad profa sociologije izbaci kutiju da se poredaju mobiteli i na kraju casa mozes uzeti nazad. Ko ne pristaje, mozes ici vani ali brate neces proci predmet sigurno zadugo. :D Lik bio kralj.
the future looks bright