Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U ramazanu je zabranjeno ratovati, ali pecinski ljudi to ne ne znaju.
Da se svi istinski pridrzavaju propisa Islama i da uzmu sve ono od Islama a ne ono sto se ljudima svidja sve bi bilo bolje. Ko poznaje potpuni Islam znao bi da je to vjera tolerancije. Od prije 1400 godina nista se promjenilo nije i Islam je uvijek u korak sa vremenom.
@nnenadjebivi13 to je islam kakav su tebe ucili ovdje, a to nije pravi islam. Prelistaj Knjigu i uvjeri se u ‘toleranciju’. Mi smo ovdje posebna, dobrocudna i naivna grupa muslimana.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Tri dana za remont i nabavku municije
O sljedećoj grupi migranata opet će biti komentara šta će ovi iz Afganistana tamo nije rat.
Trodnevni ... od 12 do 19 hihihi Jel neko čita šta vi pišete prije nego to objavite ? hajd uzdravlje
nije pošteno... vlada prekida na 7 a oni na samo tri dana. Dođu im 4 dana valjda za božić
Praznik Aid al fitr je Bajram 😁
vjera je cista i najcistija samo su je zatrovali ilegalcima i pricama cifuta
E ovi su pravi muslimani, kad završi Ramazan opet se poklati ko zvijeri. Treba vratiti ove migrante da se kolju po Afganistanu, a ne da ovdje dangube, izgubiće osjećaj za krv.
Kad se međusobno ubijaju nek ne poste i nema za njih Bajrama. Nema smisla da ovi ne ratuju za Bajram. Samo napred i porokajte se svi i miran Afganistan.
tama čovječanstva
Rat u Avganistanu je rat protiv,,Okupatora,,i ,,Marionetske vlade,,koju je istaliro,,Okupator,,. Nisu im trebali dati,,pauzu,, ili bar da je iskoriste za,,stratesko pozicioniranje,,😋
haha ... čim prođe ramazan "braća" muslimani će se nastaviti klati. gluplju vjeru ne možeš izmisliti ni pod razno.
@fudocar - kozojebac ... vi ste treći svijet. osim zaglupljivanja, zaostalosti, klanja i sl. ništa dobro niste pridonjeli ovoj planeti.
Selam, pa za kamenje!
"Tokom praznika Eid al Fitr" Vidi se da se od stranaca uzimali vijest, pa niste preveli ovo kao Ramazanski bajram.
pa razumijemo se uvijek....barem sto se jezika tice
ima google translate oni sve objasne
Koji moroni. Inače kraj Ramazana je važniji od početka ili sredine istog.