Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja kometara majko mila,ne znam zasto uopste dozvoljavate kometarisanje vakve tragedije. Saucesce porodicama :(
Cudne su Balije.Prvo muslimani su do 43 uglavnom napustili cetnicke formacije ,prikljucili se jacima,Ustasama i Svabama.U akcijama na Foci njih vise nije ni bilo sem u vodjstvu a i tu samo u promilima.Drugo akcijama u Foci su predhodili masovni zlocini nad Srbima ,do te mere da se govorilo o istrebljenju ,tek tad su Srpske formacije koje su u to vreme preuzele naziv cetnici krenuli u akcije protiv muslimana napadajuci sela i polozaje sa koji je agresija krenula .I da tu se dogodilo i incidenata o kojima govoris .Namera je bila stvoriti eksempl sta se moze desit muslimanima ako napadaju i ubijaju neduzne Srpske civile .I to je ih i opametilo.Zlocini u tim krajevima je cak i posle sloma Srpskih snaga bilo minimum sa muslimanske strane ,cak i za pokolj nad cetnicima kraj Foce ,rec je od nekoliko stotina momaka se muslimani nisu smjeli javit vec je Titak moro angazovat najvecu Srpsku otpad,Licane
Naravno da je dan žalosti. Oni su građani Srbije ! Saučešće porodici Ademović ! Saučešće porodicama poginulih !
Mislio sam da nista ne komentiram povodom ove nesrece al moram ... zalosno je koliko smo jadni ..gledajuci kroz ove komentare lijepo me bude stid i sram ... sucut porodicama svih nastradalih u ovoj nesreci
Sta mislijo si da ces Naci postenje i obraz .Citaj ove komentare i nacices sta misle tvoje komsije sto se neusude rec
Zao mi je... :((((((
Andrej SRB je dao negativnu ocjenu ... Andrej, ovo minus za nick a ne za komentar... ?!
Moja sucut.
Ajde sisaj kurac kretenu bolesni, kakve veze imaju dogadjaji koje nabrajaš cijeli dan sa ovom tragedijom, stvarno si malouman.
ismailj nije ti mjesto da na ovakvim postovima pises tako nesto, iako si upravu, ispolji to na drugi nacin a ne na ovaj !!