Komentari (136)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Danasnji Grci imaju veze sa Starim Grcima, k'o i danasnji Egipcani sa tarim Egipcanima. Prema tome, ne trebaju se danasnji Grci bas toloko qurcit jer su vecina protjerani Turci.
Bosnjo sve zna!
@Vowu jebbem mamu tebi i svim hrvatima
a kakve veze grcka ima sa nazivom neke druge zemlje aleksandar makedonski bi se prevrnuo u grobu kad bi vidio današnju grcku
Kakve veze imaju slavenski (bugarski) doseljenici u vardarsku dolinu sa Aleksandrom Makedonskim, koji je bio Helen (Grk)
@Starac_Fočo Aleksandar makedonski je bio makedonac jer grci nemaju neku ponosnu ratnu historiju pa je prisvajaju sebi
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Prefiks Republika ispred Makedonija je sasvim dovoljan za jasnu razliku između sjeverne grčke regije Μακεδονία , odnosno 3 periferije (Periferija Središnja Makedonija, Periferija Istočna Makedonija i Trakija i Periferija Zapadna Makedonija. Nedvojbeno je da su Grci u duboko nepravednim i OSVAJAČKIM Balkanskim ratovima učestvovali u komadanju makedonskog prostora otimajući Egejski dio. Sada ih tjerati da mjenjaju ime je DUPLA nepravda!
Nova vam je najbolje
Makedonija ili NovoMakedonija, bošnjački ili bosanski, na svetu ima svakakvih izmišljotina..
Vala i vucete ovaj problem godinama.Rijesite vec jednom
Makedonci zelim vam sve najljepse.Samo naprijed
Izbori i odlucite
I bice donja Makedoniaj
Čuj ne mogu da se dogovore od 92. Samo odugovlače, putovanja, svjetske metropole džabna hrana piće kurave. Treba napravit sljedeći sastanak u Mogadišu u Somaliji pa da vidiš kako bi se usaglasili i prije nego otputuju na dogovore.
Referendumom neka odluce kako Dodik kod nas moze
Nek se zove Negrckosrpska Makedonija!
što bi rekao jedan moj dobar prijatelj,, upićkomaterino, neka se zove veLJika aljbanija što se mene tiće..ooo paššan zot
Samo Makedonija i ništa drugo. Vi ste suverena zemlja i nek crknu ostali. Podrška Makedoniji!!!!!!!
SRBIJA JE TURSKA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
rs NIJE NIŠTA POZDRAV OD 3000000000 BOSANACA !!!!!!⚜️
DRŽAVA BIH !!!!!!!