Komentari (119)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Stanovnici Neuma su ovo i trazili. Konacno!
Pa zar se nisu poslije zalili da ce im i u trgovini i turizmu opasti onoliko koliko opadne saobracaj. Okej, sad je van sezone, mozda ne znaci nista, ali se sjecam clanka, no dobro, sve za lijepu nasu.
Nevjerovatno da se još svadjate oko mosta. Hebo majku ako iko ovde stvarno zna šta most znači ili ne znači za Hercegovinu ili BiH. Most je olakšao prolaz Hrvatskoj da zaobidju Hercegovinu. Hrvatska ovdje uopšte nije mislila na Hrvate ili Bošnjake u BiH. Boli ih K. Zaobišli nas lagano Samo se prepucavate bezze.
Bolje tako
sejdo se sprema napast most manjka para u neumu.
Zar niste pisali kako se nista nije promjenilo, glumili pa na kraju kuknjava
Napraviše vam braća hrvati od Neuma selo !
Kroz Neum prolaze kamioni jer im je zabranjeno prometovanje preko mosta.
Sta ce kroz Neum ako ne moraju?
INATLI ĆUPRIJA ponosno stoji i prkosi dušmanima! EU povezala kopnom svoju teritoriju zaobilazeći zemlje trećeg svijeta! Hvala 💓 komšiji i državniku Dodiku koji nam je odobrio ovu izgradnju unatoč zabrani od strane nekih delinkvenata.
Pozivite susjeda Dodiks njegove češće u Dubrovnik, ponekad I u Vukovar.
U Neumu pustahija
Ali je zato otvorena nova cesta Stolac-Neum, tako da se Neum otvorio prema unutrasnjosti, bice povecana i prodaja nekretnina, kuca, stanova i zemljista, a porasce i broj turista. Magisttala ce da krahira-to je cinjenica. Kako god, Visit Neum 🇧🇦🇧🇦
Koga briga svakako su samo prolazili i zagadjivali vazduh
za 2 godine bice Neum najveci ekoloski kraj
Ne vidjeh Sejdu da se baca pod most kako je najavljivao...
Samo legitimno :)
To je top još samo da po kupujemo ostatak imovine po nemu i da uživamo u miru na našem moru!