Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mi se smijemo Srbiji a kod njih se gradjani digli da traze ovu djevojcicu a policija rekla gradjanima da ne ometaju potragu i da se vrate kucama da puste stvar profesionalcima. Kad je nestao momak u Gradaccu policija rekla da nije njihovo da ga traze i na kraju se gradjani samoorganizovali i pronasli ga nazalost u šahtu. Razlika izmedju ozbiljne i neozbiljne drzave.
Hoces da kazes da je Srbija ozbiljna drzava ? Ej kuku nama.
😂😂😂😂
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ne do Allah nikom...
Vidis da je dao, ne slusa izgleda.
am nije igla da se izgubi zar nema niti jedna kamera na putevima da se vide sva auto u to vrijeme i raspisat potjernicu
Mi nismo ni svjesni u kakvom svijetu živimo i kakvi monstrumi postoje! Ja se bojim za sebe jer sam u momentima ružnu riječ izgovorio, nekad nezahvalno djelujem prema roditeljima i druge stvari iz svakodnevnog života... Ne znam šta će za izgovor pred Bogom imati oni koji drugog ubiju ili još veći nered i razvrat naprave.
Mislim da nema prevelike šanse da je djevojčica odšetala negdje pa je ne mogu pronaći. Logičniji scenariji su ili ju je neko oteo ubacio u vozilo i sada je negdje daleko ili je istina drugačija od onoga što su roditelji naveli da se desilo. Ovo je nevjerojatno žalosno.
Iskreno se nadam da je ziva i zdrava i iskreno sumnjam da roditelji ili jedno od njih znaju gdje je dijete jer po izjavi majke dok se kao okrenula da da vode drugom djetetu djevojcica nestala malo nestvatno jer to ni u filmovima nema
Svaka cast Hrvatskoj na ovome!
Ko može ovakvom andjelu nauditi .
Neko kome trebaju organi vjerovatno
Eh sada ce te u komenatrima da vidite koliko BiH ima inspektora cija je specijalizacija nestanak djece mi se u sve razumijemo B-)
Treba roditelje držati da ne spavaju dok se ne slome i ne priznaju
Ma roditelji, nema šta.
Ma gdje moze nestati dvogodisnje dijete, roditelji umijesani 100%.
Ne pametuj kad nemas pojma sta je bilo, uglqvnom ispitani su, pa ce ih provaliti ako jesu umjesani.. ali ne trci pred rudu, ako si roditelj shvatit ces
Sunce moje malo. Neke ljude bi tačno trebalo biološki osakatiti i to ne bi bio grijeh, ustvari bio bi sevap prema čovječanstvu!
Tuga... nadam se da ce pronaći pile maleno... 😥