Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobrica Ćosić je pred smrt rekao da srbija ne treba više da troši ni atom snage za odbranu Kosova jer je Kosovo za srbiju za sva vremena izgubljeno.
Crnogorci su legende. Čuj Majk
Sto ga se toliko boje pa policija na svakom koraku
Milo je najbolji politicar ikad. Bio je slobin covjek pa je onda bio americki pa ruski pa opet americki. Proleti 30 godina a milo i dalje na vlasti.
Niko ga vise i bolje nije zavuko Vucicu,kao Dukanovic i CG.Tuzilastvo CG je podiglo optuznicu protiv Vlade georgijava i svih onih koji se protive Crnogorskim zakonima kao sto je izgon Pravoskavne crkve sa teritorija CG i vracanje Crnogorske crkve
@RajaSaTreskavice95 vracanje? A kad je to bila? Imaju li ijedno groblje? Jesu koga sahranili? Jesul koga krstili?
@DryNa Cg i Kosovo finansira NATO,zato je Dukanovic ustupio morske,a Kosovo kopnene baze Amerikancima,a ujedno CG ima dosta prihoda od turizma.BG je crpijo CG,a ne pomagao.NATO je rjesio CG,Mak,Kosovo.Sada prelaze u Bih,mislim oni su tu,samo da na papiru ozvanice,tako da i Bih ide u tom pravcu Glup covjek jedino nemoze skontati da Amer nece Rusiju u Bih i Srbije,a sve susjedne zemlje u Nato
Sad Vučić & Co. piju tablete protiv epilepsije
@skydiver aca saljeva strave 🤣