Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koje su to svjetske hinje na zapadu, a da je njima kojim slućajem gusto arapi bi ih sve primili u svoje kuće i zbrinuli bi po Njemačke....
Nakon pocetnog podsmijavanja, sad u Bosni sve vise zavide sirijcima. Kako je to moguce da ih nijemci vise vole od vas a vi tek izasli iz proteklog rata.
.....ušli i slovenci u shemu i shvatili da im nema druge nego što brži transport do susjeda...
Jedino pravilno, da im ne branimo put do konačnog odredišta u Njemačkoj, samo što mi to radimo sve u dogovoru s Austrijancima, nema vozova do granice pa puštanje migranata preko polja u stilu: "Trčite tamo preko ...!"
.....kako da ne.....slovenci u dobovi pretovare izbjeglice u svoj vlak i voze ih direktno na šentilj, ne na željezničku postaju nego svega dvjesto metara od austrijske granice i onda ih kao puste da se nabijaju kroz pet redova ograda......u čemu je razlika.......... ........samo su nas te izbjeglice dobro posvađale međusobno, a dugoročno čemo osjetiti "zahvalnost".......
PRIKAŽI ODGOVORE (5)