Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I treba da ih j3bu Šipici, onomad su podržali NATO bombardovanje Jugoslavije, dali im svoj vazdušni prostor, priznali nezavisno Kosovo i pričali kako su Šiptari miroljubiv narod i kako su isključivo Srbi krivi za rat na Kosovu. Što kaže ona stara narodna: "Ko s djavolom tikve sadi, o glavu mu se olupaju".
Neka vide Makedonci kakvi su Šiptari, mada oni to i znaju. Samo se nadam, pa Srbi neće ispasti opet glupi, pa priteći im opet u pomoć.
na ovim izborima vidilo se koliko ima albanaca u makedoniji. izlaznost u albanskim opstinama nije bila niza nego u ostalim a osvojili su ukupno 18% glasova na izborima. dakle pumpaju svoju brojnost kao sto su bosnjaci u bih dodali 196 hiljada stanovnika.
@Ismailji idi u treci razred osnovne da naucis matematiku kako treba.
Jesu li ovi napredniji ili nazadniji od nas?
SR Makedonija
@Ismailji Slavenska