Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kažu: Ukoliko želiš da imaš NADU U ŽIVOT, potrebno je da oko sebe imaš 2-3 jarana koji su gori od neuspješniji od tebe. Tipičan primjer Srbije, Hrvatske i Bosne. Sve lopovi, a jadni narod i dalje spava... Diži se Tito dok nije kasno!
zamisli vlasnik binga trosi novac binga, vlasnik almija iz zenice trosi novac almija vlasnik ekro komerca trosi novac firme pa to je normalno, nije normalno kad Adnan Terzic trosi novac autocesta FBIH, kad Kulovic i Silajdzic prodaju Zeljezaru Zenica koja nije njihova, kad direktor telekoma i EP trose novac firmi vidis to nije normalno, nije normalno kad politicari sda snsd i hdz i sdp trose novac gradjana na nova vozila za privatne svrhe, a ovaj Todoric je ispravan sto posto i posten
90' te se kukalo kako sav novac sa mora i turizma ode u Bg i da kada se Hr osamostali da će za 5 godina biti jača i bogatija od Švicarske ! Evo sada vidimo kakvo je stanje, džaba i more, i turizam, i cestarine silne, i Slavonske ravnice obradive, i kuleni i pršuti kad ste veći jad, bijeda i dužnici nego dok ste bili u Yugi !
Takva govna usmrdzela I njemu slicna treba otic kod doktora Za tucanje bikova klijesta uzet I Onda brale stisni oces priznat ili stegni a ovako oni su sebi stvori li da mogu krast to stima kurvinskoj evropi dase drzava raspadne bez razlike Koja da postnu narod bijeda fujjjjj dzubrad
Jbg a dok vam je davao onda je bio dobar.pa uzmite u obzir da je imao 60000 zaposlenjh ljudi puta 3 clana porodice.Vi koji ga sudite ste puno vise nanijeli zla ne samo rh Hrvatskij vec cijelom regionu pa i sire idioti ista ste govna kao i ovi nasi ovdje.
Porodica Ivice Todorića sa švicarskih računa Agrokora izvukla je najmanje 64 miliona kuna (8,6 miliona eura)."Posto se izvlacilo lopatama,niko nikad osim otprilike,nece utvrditi koliko su izvukli.A koliki su dug napravili? Kazu 6 milijardi Eura, radi lakse predstave ; toliko bi kostao "polovan grad" od 330 000 stanovnika.Strasnoooo."
Imamo i mi par ovakvih koji su bliski vladajucim strankama. Shema je ista, otmi, ukradi, prevari, daj jedan dio politicarima, sudstvu i pojela maca.
zasto vi novinari klixa ponavljate sve kao papagaji zasto ne napravite istrazivacki clanak, pogle klix taj covhek je izvlacio SVOJ novac iz SVOJE firme i vi samo tako mucenicki bez imalo srama napisali da je izvlacio novac pa zar je nevazno to sto je covjek trosio svoje pare a ne tudje??
@AlienHunter "...ja samo si dosta toga zaboravio:Ne mozes ni iz vlastite firme izvlacit novac kako hoces,jer je u tom iznosu sadrzano i 50% poreza kojeg treba platiti drzavi.A posebno je "zabranjeno" izvlaciti novac iz firme-grupe koja je insolventna i duzna 6 milijardi Eura...momak..."
Ustase su najvece zlo na dunjaluku, prevaranti, lopovi, kriminalci, teroristi. Sve najgore
Hrvati bar na kraju i presude ponekom od svojih lopova.
podrska porodici Todoric
Hrvati su najveci prevaranti u Eu!
Nema veze, mi ćemo to namiriti.