Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U sustini cijela Hrvatska je ala Agrokor, kreditima napuhana i našminkana, a ovamo glume neku zapadnobalkansku supremaciju. Top lol.
Upravo tako,nemaju ni svog kamena u moru al fora je ono biti cool,go a golem....
@vrisak tako se dovlace turisti, investicije, itd. Pa recimo autoputevi su bili zaista ogromna investicija, ali su kao u svakoj razvijenoj zemlji i definitivno su dobro povezali sve krajeve zemlje... tako je turistima mnogo lakse doci do mora itd. A turistiska industrija je jedna velika stvar... Treba je razvijati i graditi. Tako je i s drugim granama, ali jedan ogromni problem u svim Balkanskim zemljama je korupcija... I svako to koristi, pa i takvi tipa Todorica.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
vako.ce i.Coviceva.jednog dana. pravda je.spora ali.stigne
A Bakirova i Dodikova? Ha? Šta je s tim?
ista govna lopovska samo Coviceva je najbolja
nista manje nego dug od 56 milijardi kuna...za ne povjerovati kako je to poslovanje bilo dozvoljeno
Meš'čini da je jedan BH dužnosnik kupio ovu vilu. Noorood znoo koji.
znači neko je gradi vile pored mora i to 1916 godine,kada su velike bitke bile u evropi kako na kopnu tako i u vazduhu i moru, pjesma od MOTORHEAD-"1916" sve govori dimenzije stradanja
Nije Todoticeva vila,nego villa od dobavljaca ..
56 milijardi kuna duga!!! Ponekad pomislim kako sam mal ali evo sad imam osjecaj da sam velik. Duzan sam 0 kuna/maraka/eura.
Sta ce Bake dati kada ima samo stan i usteđevinu par hiljada KM i polovno auto?
Mogo bi fahro lagano u nju preselit ;)
Posto dug visestruko premasuje realnu vrijednost Agrokora, za ocekivati je da ce se Agrokor pojaviti za par godina kao D.D.O. sa minimalnim pocetnim kapitalom, i kao brendom kao jedinom vrijednoscu. E sa, koli danas ljudi percipira Agrokor kao brend u pozitivnom, a koliko u negativnom smislu, veliko je pitanje. Vjerujem da turbohrvati i dalje misle da je Agrokor vrh vrhova, dok su se oni normalniji pomitili sa sudbinom, i cinjenicom da ce i njihova djeca placati Todoricevu zjbanciju.
56 MILIJARDI? Jel ovo stvarno? :/ hahah uzas
Kupio neki HDZ-ovac