Uoči 30. godišnjice smrti
0
Titovo nasljeđe živi više nego ikad ranije
Komentari (95)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
koje nasljedje,bratstvo i jedinstvo?toga vise odavno nema,nazalost!!!!!!! daj vise ne lupajte gluposti .
Ne bi sad da iznosim neki lični stav...kontajući sve,mislim,da je bio optimalno riješenje,a YU optimalno riješenje,barem u taj vakat.No,poslije poraza YU ideje,vraćeni smo u period monarhističko-unitarističkih osvajanja,odgovora na njih,pravaštvo,te sprovođenja projekta Cvetković Dragiša -Maček Vlatko.Poslije rijeke krvi,srušenih privreda,jutros je armija onih,koji prde,da je kriv čovjek,koji je umro 1980. Rođen sam u nijegovo vrijeme,kad je umro,bio sam momčič,bili smo avant gardno društvo,a danas smo samo potrošačko.JBT,hvala za dio istorije,ali se ne vračaj,nismo mi za to.....šta rekosmo,badanj šjekosmo...znaš ti nas hebo ti nas.
Ochito se vidi da neshto nije u redu,chim se najveci nacionalisti i propali komunisti,ponovo prisecayu Tita i njegovih ideja,a to je u potpunosti nasledio i Slobodan Miloshevic i vidite li kako je zavrshio,a tako bih i tito,da samo nije imao veliku podrshku sa strane,iz vana!Velika chast\"REPUBLICI SRPSKOJ\"!!!
e moj tito odkad tebe nema cijela bivsa juga sve vise ima problema velika dilema dobro si rekao ovo svojim rijecima pa citram \'\' pazite se unutrasnjeg neprijatelja a ne vanjskog\'\' pa tako i bude milosevic dodje nasilno na vlas od tad je poce i raspad juge .nalazost sve vise mi i samom balkan opet mirise na barut a mogao bih i da cijeli svijet plane neznam zasto ovoliko mrznje i nevolje kad smo do juce svi zivjeli zajedno niko nije gledao na boju koze niti relegiju a danas boze sacuvaj mrznja vlada a bjeda strada a nije nam ni tito estrada kao kad si ti bio druze tito mi ti se kunemo sto je pjevao cola niti cola nije isti poslije tebe napustio je sarajevo i otisao tamo gdje si ti sahranjen ali eto mnogo se togo izmjenilo samo su ostala sjecanja na dobra tvoja vremena.
Eeee Tito dragi neJma tebe neJma sadake,nafake i dzabalame za nas muslimane.Znas li bohlan Tito da smo mi tvoji M-slinavi posatli BoLEsnajci??
APSOLUTNA LEGENDA I JEBAČ!!!.
E moj Tito cesto te se sjetim i onih bezbriznih i dobrih vremena,dok si ti vladao i Bog je hodao zemljom.
moramo...konačnoo
nemamo mi vanjskih ni unutrasnjih neprijatelja osim ovih titica pogotovo u sarajevu.moramo nekako naci konacno rjesenje tog problema
najveci zlikovac i djecoubica poznat kao tito
Druže Tito, što pobi toliki narod?
Druze Tito, narod pomanito!
Otkud sad ovolika podrska Titi,a sta je s nama,hoce li nas netko spominjati nakon 30 godina ?
Tim gore kad lajes sa socijale iz holandije
ako nismo malo udaeni u glavu.