Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E moj Tito trebo si ove radikale više rokat, a ne da nas 90' godina pa evo i sad ovoliko maltretiraju...
Trebo ti je jebat mater al sa tri kurtona da se ne raznožava nacistička gamad poput tebe
@scirea ...vučeš mi alijoida :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nedaju mu cet.nici ni mrtvom mira...pogan smrd.ljiva ! SIKTER
S obzirom na sva zla koja je počinio on i njegov ološ i ne treba mu dat mira, treba u njegovom maniru od kuće smeća napravit javni wc
@scirea ...mene idioti poput tebe uvijek ostave bez teksta...reci mi, jel' ti to od boga dato, il' si se i sam potrudio ?
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Idite djeco vani, fino vrijeme doslo! Sta baljezgate ovde bezveze!
Mah, Srbija je kao i sve ostalo u regionu prepuna bezobraznih glupana i nadam se da će im se kad tad stati u kraj.
Smrt svim fašistama !!! Nikoliću fašisto prokleta !!! Pokušavate uništiti uspomene na Tita, ali nečete uspjeti !!!
Smrt fašizmu, slažem se, pogotovo onom kokuzanerskom zvanom komunizam.
vi pojedinci koji blatite Titovo ime ste bolesni debili koji bi trbali biti u mentalnoj ustanovi. A Tomislavu malo sto su opljackali onoliku Jugoslaviju pa sada i ono malo ostavstvine Titove treba da uzme sebi. Za zdravlje mu trebalo a nemoglo mu biti.
Vi pojedinci koji 30 godina nakon smrti jednog od najvećih ubica 20.og stoljeća i dalje palamudite o njemu ste bolesni debili koji bi trebali biti u mentalnoj ustanovi. Ili u zatvoru, a pošto toliko volite onaj Titin konc-logor Goli tamo vas treba i poslati.
ja vam komentara...nikog ne zanima sta je bilo u sefu...i jos jedna njihova pljacka...mozda je nesto i nama pripadalo
Pisite vi levati sta hocete i komentarisisite sta hocete ali za sve nas koi se sjecamo Tita i Titinog vremena NIIIIKAAAD jos nije bilo tako dobro kao u tim vremenima...
A koga ti je tata ubio '45. kad je u blatnjavim kalošama sAšo u grad pa ste dobili stan i koliko si komšija cinkario UDBI pa ti je bilo dobro, jadu i fukaro komunistička?
Nado se ceto da ce otkriti mnogo toga ali je nasao Titove kurtone pa ce ih upotrebiti sa Miletom kada dodje u RS.
...tomy, daleko je to iznad tvog nivoa...
Otkad vi cet.nici imate nivo jbt. .......ps to se gro.bar nada da ce naci gdje mu je nas dragi Tito zatrpo pseto od sefa i idola Draze !
...koja si ti dijagnoza :)