Komentari (127)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I Heil Hitler je obican pozdrav, samo nazalost tako ne misle njemacki sudovi :(
"dobar dan" su isto koristili ustaše za pozsrav, pa ne vidim da je to sporno. Za dom spremni je starije i od ustaša
“Guten Tag” su isto koristili i nacisti ali ipak jedan “Heil Hitler” uništava čitavu karijeru svake osobe koja se u Njemačkoj usudi koristiti isti. Kukasti krst je stariji od Njemačke, ipak je sporan i zabranjen. Neki narodi dođu pameti, neki ne.
Starijim ga muslimanima ne smiju ni puštati jer odmah oblače svoje stare ustaške odore i galame ZA DOM SPREMNI pa mladim novokomponiranim "bošnjacima" bude malo neugodno.... 😉 Ipak cvijeće je to....
Cetnici i ustase su sluzili Hitleru svojom voljom dok Muslimani nisu imali izbora.
@Keksixx hahahha uvijek "jadni muslimani" a preko 30% Ustaškog zdruga se sastojao od muslimana i 40% Crne Legije. Mislim da to ipak nije bilo na silu. A kad su vidjeli kako rat završava,kao i uvijek u svojoj "slavnoj povijesti" suncokreti se priklone trenutnom pobjedniku (turcima,austro ugarima, ndh, titu....)
Šalom, šolam lehen. Smirite se dobri ljudi. Razgovarajmo. Budimo dobri susjedi. Svađe, surevnjivosti, prepucavanja ne vode dobru. Za promjenu, u inat političarima, prestanimo se svađati, jer njima je cilj da nas zavađaju pošto samo tako mogu da dobiju opet vlast preko ksenofobije, okupljanja nacionalnog stada , kojemu se kude komšije. Izbori neka budu kakvi budu, a nama ostaje da živimo kao normalni ljudi, ma šta ko prićao, jer alternativa je vrlo ružna konfrontacija.
Yebo selju Thompsona.
Nadam se da ste lijepo proslavili godišnjicu bljeska... sad uštimajte kukanje, imate tri mjeseca vježbanja do proslave oluje :-)
Al ga cmizdrite... kao da je nas briga što četnici misle :-)
Hahahaha nakon pornića od 500 godina ti sebe nazivaš srbinom?! Iskompleksirani ste hrvatima i tako i treba, uništavali smo vas kao korov gdje god ste digli glave.
mogu shvatiti kad se srbi nešto bune protiv ustaša. ipak su ih ustaše uradile ružno. ali kad vidim bošnje da tu nešto glume, padne mi mrak na oči
Svaka reklama je dobra reklama, ko bi inače čuo za ovog pjevača da se stalno ne priča o njemu.
sta znaci oslobodjen. Da li je reko ili nije.Ima kazu snimljeno al ne mogu dokazat.
za koga ce bit spremni ako nece za dom ?? nece za nas
Stari hrvatski pozdrav ! Hajmo malo na crnu američku listu radi podrške fašizmu, pa nek više ZA DOM POGLAVNIČEN do sudnjeg dana !
Bezveze ovog covjeka diraju, covjek samo pjeva....
Pjevaj jos jednu ...samo za Seselja.!!
Sirio je ljubav.
Sto ustase lupaju dislajkove :D
@scarface255 misliš Komšićevi gladaći lupaju dislajkove jer je upravo Komšić i njegova bivša stranka držala bistu Pavelića
Tomson lola-mozak dijabola!
Gdje je ta budala zvijezda,treba da nas bude stid,njihovog srama.