Komentari (130)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
KOSOVARI, MICITE TU BUDALU TACIJA. HARADINAJ, ZVEKNI KOJU VASPITNU TACIJU, AL ONAKU KAKO SI DAVAO DJIKANIMA.
Albancima odgovara status quo na Kosovu jer ako srbi za godinu dvije ne priznaju Kosovo ovi 1 posto de facto srba koji žive na Kosovu će se iseliti u tom periodu.
Kakvo god unutrašnje ustrojstvo bude na Kosovu srbi će biti getoizirani u par sela jer srba u gradovima Kosova nema tako govore i srpski analitičari.Ranković je 1956.god oduzeo od Kosova gradove Preševo,Bujanovac i Medveđu i predao ih nezakonito srbiji.
thaci je budala ako misli da ce se srbija neceg pridrzavati a sa druge strane ..on bubdao srbiji nesto sto je izgubila, ne dajte im nista kos im trazite .. jer je kosovo i prerajanje granica uvod u ono sto planiraju za BIH i granice ... klasika srpske SANU politike..
@DrinaDespot Znam ja jedan bolji vic o Perici i Mari. 😂😂😂
Samo ostro prema stoki sprskoj
I ovaj siptarski glupan se toliko osilio da je poceo se igrati boga? On bi razmjenjivao teritorije? To je etnicko ciscenje u svakom pogledu, to znaci da oni koji nece zeljeti ici sa svoje zemlje, ce to morati, jer ce vecina na ovaj ili onaj nacin biti prisiljena.
jest tako je šitari počeli etničko čišenje po bivšj YU?idi nahrani stoku stoko!
Realno,Kosovo je dio Srbije.Albanci nemaju historijske veze sa Kosovom
Realno, Kosovo je republika. Zaboli ih neka stvar za historijske veze.
Na kraju ce srbija da preda jos teritorije albancima Preluda srbija
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==>> www.XXDate.club
vi ste gomila mafijasa i sa vama nema pregovaranja ... siptarcici nervozni... povlaci se priznanje " drzave kosovo" Srbi ne zure nigde.
Taci MZ nece dati vise otvaranja Pandorine kutije jer bi to dovelo sigurno do novog rata ne samo ovdje vec i u citavoj Europi i svijetu
jesu ovi velikosrbi opasni svugdje imaju hdz i sda
Je.em mater svim djikanima koji pisu na ovom portalu. A takodje i sestre i svu zensku rodbinu. Hajde zdravo
broj minusa govori koliko ima djikanijade.
Razmjena teritorija Kosova i Srbije je VELIKA GRAŠKA !!! Samo razmjena SUPRUGA između Tachia i Vučića bt bio veliki NAPREDAK ka EU !!!
OVAJ TACI, MALO MALO PA POLUDI