Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vIDI SE DA MNOGI KOMENTATORI Nisu bili na KosOVU,kOSOVO SE GRADI I OBNAVLJA IZ DANA U DAN,za nekoliko godina ce biti poput Izraela,ni jedna zemlja na Balkanu nece mu biti ravna,nas narod se zna samo drugom rugati a ne vidi sebe..Kosovo kao prvo valutu ima euro,centre ima najbolje na Balkanu,predsjednika najbogatijeg,a ubrzo i najrazvijeniju zemlju.a vi Bosnjaci samo lupajte i dijelite zemlju sa Srbima...
Kosovo je dno dna, ko je bio zna, ono ne lici ni na sta. Srbiji je sto puta bolje ekonomski bez njih. Nek zastiti imovinu svoje pravoslavne crkve dole, nek ih prizna pa nek se razilaze vec jednom za sva vremena.
Pacoli, visokorangirani trgovac heroinom.
Bravo Thaqi,samo tako nastavi,Kosovo ce biti bolje od Bosne,a pusti ti ove komentatore sto nemaju drugog posla,ne vide svoje halove nego se brinu vasim..Mislim da ec uz G. Pacollija biti sve bolje..Samo naprijed,ipak ste se dogovorili prije nasih politicara u Bosni..