Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sustina imena Srba je u tome da su sluge. :)))))) Pa matere ti zasto onda Bosnjani ciste krvi ne mogu da prnu u vlastitoj zemlji dok se predstavnici sluga ne sloze. :))) Smjesan si, a i bezobrazan i upadljivo glup.
Pismo Branka Copica Ziji Dizdarevicu u logor Jasenovac: \"Smrt sa kosom opet jase...\". A to nismo mi, a ako nismo mi, ondak ste vi...ciganima vadili zlatne zube...bagro!!! Pok.enjam vam se na poglavnika i cvijece, ujedno, da bolje raste!!!
Jevreji kazu da je vas poglavnik i njegovo cvijece, handzari...ebi ga...sta cu ti ja...zali se njima...najvece ubice na svijetu ste vi zajedno sa Hitlerom, istorija tako kaze...zvanicna...
mi srbi ubice ,mora da su nam geni humanosti i spoznaje realnosti ostali u primitivnoj parazit amebi.
mi smo servi srbi najvece ubice serv=ubica ,krademo,palimo,ubismo sve jevreje u drugom svjetskom ratu i opet zrtve
Samo me zanima kako cete objasniti gdje vam je 33% stanovnistva drzave od 1941. i koji sudija ce vas i kako spasti. To na planeti zemlji niti je bilo, niti ce biti. Takva licemjerja i bezobrazluk.
Samo vi cenzurisite, ali to ce sve stajati u toj kontratuzbi, svi ti podaci. Mozda vasi Hrvati ne znaju ili se prave da ne znaju, jer im svakodnevno punite usi lazima i pogresnim podacima. Posto taj sud u hagu jeste politikanski, sto i vrapci na grani znaju, da vidimo kako ce vas sad spasiti, neke stvari se ne mogu izlobirati kod danke deutschland, neke da, a neke, bogami, i ne mogu. Koliko god na vasoj strani bili, nemoguce izbjeci. A da nije politikanski, jest. Jer se u nekim stvarima proglasavaju nadleznim, u nekim ne, kako im se nadigne.
Moram ti reci da si u dubokoj zabludi sa ovim \"korijenovima\", malo si pobrkao babe i zabe, kao i ovo \"Muslimani srpske vjeroispovijesti\". Vjeroispovijest nije srpska, to je nacija, bosnjo, narod. A vjeroispovijest je musliman. Malo si pogresno postavio jednacinu. Obrni i to je to.
@bos Bašiću n.a.b.i.j.e.m. na k.a.r.d.a.n. tog tvog allaha , p.o.k.e.n.j.a.m. t.i. s.e. t.i. n.a. k.o.ž.i.c.u. n.a. k.o.j.o.j. k.l.a.n.j.a.š. JASNO
E Braco moja Muslimani srbske vijeroispovijesti Ja sam vama fino Rekao da se vi Lijepo vratite svojim korijenovima TJ ISLAMU Najcistijoj vijer i Sve ce Da bude POnovo Ok NEMOJ DA SAD BALITE I DA MI SE NERVIRATE POLAKO DUBOKO UZDAHNITE I RECITE SVI U GLAS OD DANAS SAM PRESAO PONOVO NA ISLAM NISAM VISE U ZABLUDI MOJA VIJERA JE ISLAM I JEDAN JE ALAH
Ne znam ko ce ih sa takvim rukovodstvom pustiti u EU...gori su oni koji bi ih pustili...krajnje je vrijeme da mijenjaju nesto tu i postanu normalna zemlja. Gori taj Hag koji im prima tuzbe, sve to treba natjerati da radi nesto pametno a ne tuzakati se ko djeca u vrticu.
Pa kad vidis sa kolikim zarom podrzavaju siptare na kosovu, dok kod sebe nesto slicno smatraju uzasnim zlocinom, ehhhh...Naprosto se takmice da sto vise zla nanesu susjedu, a kod sebe isto to opet ne podnose, opet nadju sve moguce izgovore...ehhh...stvarno, valja biti bas dobro bezobrazan za tako nesto.
Ali kad vidis koliki cirkus su napravili oko granice sa Slovenijom, hm...dok nije Kosor to popravila...kao da ce u grob sa sobom ponijeti...a valja nastaviti zivjeti dalje sa istim ljudima, jer niko nece nestati i preseliti se na mars.
Hrvati su krajnje licemjerni sa svojom tuzbom, i zato nije bilo drugog izlaza osim da se odgovori protivtuzbom. Mada to nista nije trebalo, kome trebaju tuzbe i presude da otkrije koliko je djubre, znamo i sami kolika smo djubrad, zar ne?
@djordje druze moj, kao prvo predstavi se, da znam s kim pricam, ja sam djordje, kako se ti zoves? istorija je duga i cudna pojava i svi je tumace kako im odgovara. ako vec navodis porfirogeneta, onda bi trebao znati da je on zapisao da su tada (dakle prije vise od 1000 godina) juzno od save, u zemlji bosoni (tako je zapisao) zivjeli srbi (tako je zapisao). kakvi vlasi i bakraci. vlaha je bilo svuda po balkanu i ima ih i pravoslavnih i katolika i muslimana... ali duga je to tema, a i odosmo od prave teme