Komentari (120)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne treba se radovati tudjoj nesreci, zelim svima brz oporavak, nadam se da nije bilo povrijedjene djece u autobusu.
Kad vidim komentare vidim i zašto nam je ovakva država. Kakav čovjek trebaš biti da drugom, ma ko on bio i šta radio, želiš zlo. Time samo govoriš da si još gori od njega i da bi, da ti se pruži prilika, isto ili još gore uradio.
nek malo procitaju i oni bljuvotinju o njima pa ne bili shvatili da su na neki nacin zasluzili ruzne komentar.
Zato su naši skoro ukinuli željeznicu, a najviše zahvaljujući našim čuvenim direktorima, koji su pomogli raspadu i nekih drugih preduzeća, koja nam nisu trebala i koja su beze zapošljavala desetine hiljada ljudi. To se zove politička i ekonomska dalekovidost.
Zeljeznicar melje sve ispred sobom!
Hvala Bogu pa je udario u ivicu a ne direktno! Povrijedjenima brz oporavak, a vama pojedinim komentatorima nek karma sudi. Skotovi.
Jesi proslavio kojeg mrtvog Srbina danas, dobri Bosnjaninu?
malo uvozimo crnjaka iz srbije, kod nas nestasica, nema dovoljno.
Dizelka 115 tona 700m zaustavni put.
Butno je nabavljat avione a prelaze i vozove mozemo vozove cemo koristit 300 godina.
Šteta što nije niko poginuo, pogotovo djeca srpska koja recituju pjesme u čast nakaradne izdrkotine Rs
Wow koja bolest. Hajde reci to sa imenom i prezimenom u komentaru ako smijes? Zasto ne smijes? Nemas M. Zasto mrzis nevine ljude?
@sloovenac otkud ti to da sam izbjeglica? A za wow guglaj mrsko mi objasnjavati. Vi slovenci bi sve gotovo servirano na stolu, mada si slovenac koliko i ja
nek im dodik pomogne ko ih hebe
Putovao sam iz Sarajeva za Beograd. Čini mi se na istom ovom mjestu blizu Malog Zvornika u novembru 2013 tako je izletio teretni voz iz ugla ispred autobusa u kome sam i ja bio. Vozač je uspio da zakoči na manje od metra od pruge, a bio je u šoku sve do Šapca. Rampa nije bila spuštena, a kada je voz prošao, iz kućice rampadžije izašao je željezničar koji se teturao kao da je pijan.
ko kad su ovi pružni prijelazi na našim prostorima vrhunski obilježeni i ispravno rade
Čini mi se na istom ovom mjestu blizu Malog Zvornika u novembru 2013 tako je izletio teretni voz iz ugla ispred autobusa u kome sam i ja bio. Vozač je uspio da zakoči na manje od metra od pruge. Rampa nije bila spuštena, a kada je voz prošao, iz kućice rampadžije izašao je željezničar koji se teturao kao da je pijan. Izgleda da ništa nisu sredili za ove četiri godine, računajući da će i ostali imati sreće i dobrog vozača kao i ja.
had sto im djeca se upucaju poceli zene da kolju svoje, a sad i vozovima dami sebe....
hajd sto im se djeca ubijaju ocevim pistoljima i sto siluju i kolju svoje zene sad poceli i vozovima da rokaju al kazna stize...
@Pluoo1 ,kada bi tvoj mozak izmerili,veruj mi da bi potvrdili praznu masu!
samo nek nema nasi povredjeni .. ove cetnike ko hebe onako 97% ucestvovalo u klanju i stvaranju genocidne tzv republjike...
istina boli.. za pamtivjeka bice srbin genocidni narod, divljac i otpad nacije....
@Pluoo1 ma nek smo najgori sljam, bitno da smo vas saterali na 23%, i da prakticno nemate svoju drzavu, ne mozete nista da odlucujete na nivou drzave bez da pitate Srbe.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Baš mi je žao naših dragih komšija. Stop nacionalizmu !
Svaka cast :)