Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ove godine je Turska bagatela, glupost je ici na Jadran i bacati pare.
Bodrum (cijela regija) preporuka, i obavezno tura brodom 20-ak eura i odvedu te na par mjesta netaknute obale sa kristalno cisto vodom. Mali minus sto je vjetrovito ali dobro dodje da rashladi. Ne znam je li cijelo ljeto tako, u sestom mjesecu jest.
Samo naći jeftin let do Antalije ili Izmira- cijena punog pansiona u Hotelu s 4* je 9 € na dan po osobi. To nema nigdje na svijetu.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
lijepo mi se učini da sam na index.hr portalu, vrlo bitna informacija za građane BiH bitnija od cijene goriva i jestivog ulja
Zanima me…ko ce im doci pored tolikih cijena. Hvala vam mnogo, ima mnogo boljih a jeftinijih mjesta.
Dajte pimozite, stalno pišete Zurska jeftinija. Našao sam smještaj za nas četvero za 450 evra i sad tražim avion.. ispada da dok platim prevoz za nas četvero mogu u Hrvatskoj mjesec dana boraviti samo za cijenu tih karata... Gdje ima jeftinih karata.
ja mislim da je bolje i ako bi trebali hr bojkotovati ici na jadran turska mene nece vidjeti a gurat se medju rusima i ukrajincima nebi za godisnji
Ugodna je temperatura ali nisu cijene :-)
TRSKA !!! Em jeftinija em ljepsa em komplet aranzman ....ne znam ko je vise lud da ide na Jadran
Ko jos normalan ide kod milanovicevih fasista, niko vala
20 miliona nenormalnih,
Svrha ovog članka je da se baci kost oko koje bi se krvili i vrijedjali jedni druge na najprimitivniji način. E jedino u tome smo za nekoliko klasa bolji od drugih naroda. A sad navalite. Tursko more je mokrije od Jadranskog jel da.
U Turskoj 5* All sa prevozom i svim mogucim taxama kosta kao 3* pp na jadranu. Jos su ljubazni i cijene svakog gosta isto.
Zbog politike HR zadnjih godina bojkotovati HR. CG je jedi a opcija u regijonu.
Ne treba ici u HR na ljetovanje radi mogucih napada iz kampova po BiH...kako komično... PS . Hrvatskom rukovodstvu, ako vam je cilj da vas zamrzimo, ne morate se vise trudit. Uspjeli ste!
AirBag… ne postoji to rukovodstvo koje mene moze zavadit sa mojim prijateljima Bosancima! Ja se u Sarajevu osjecam ko doma , isto tako moji prijatelji i braca kad dodju kod mene na more !!! Ne moze 100 Bakira, Covica i Dodika ucinit da se ja osjecam lose u Sarajevu ! Sve je do covjeka !
kad otplatim dugorocni stambeni kredit mozda me tad bude zanimala temperatura na jadranu
Nije bas da je topla voda, ali moze se izdrzati
za ovo doba je i vise nego topla, bio sam u maju voda je 22c stepena preugodna
Nije voda, nego more😃
njemci u istri na plazi svi redom otvaraju plasticne kutijice i vade sendviche, sa svih strana sam bio okruzen i svi bas svi su zamotali sendvice i salate.restorani tokom dana poluprazni. njima niko ne prigovara nista
Na Istri ne prigovaraju nikome, to su dalmatinska posla... Da ti gleda u tanjir...
Ne kaže se voda, nego - more. No, već znamo da su ovo neobrazovani i neškolovani novinari...
Hvala puno - Na srecu 71% planete pokriveno vodom , zasto se gurati tamo gdje smo ocigledno nepozelnji za svoj vlastiti novac
Bravo. Ljudi pljuju po nama cijele godine i kad dođe ljeto malo se primire kako nebi utjecalo na turizam. Bojkotovati ih totalno. Mu u Hercegovini imamo super rijeke i u Neumu more tako da ćemo naše građane rado ugostiti.
bolje odvozit 500 km vise do Bugarske ili Grcke, sacuvas novac na apartmanu , hrani picu za razliku u gorivu a imas dusevni mir i respekt kao turist,nego trpit uvrede od dalmatinaca
Ili odes na Istru, tamo ne prigovaraju niti ti gledaju u tanjir....