Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kupam se u vlastitom znoju. Neki od nas nemaju sa kim na more
kakvo crno more i luksuziranje, danas na face-u gledam nepokretni penzioneri u Tuzli zive od 250 mjesecno jos kazu "Suti ima ih sto ne primaju nista", sto bi rekli propali smo kao nacija!
ok je to ali trebamo neku ako nista gradsku inicijativu napraviti da se organizira pomoc ovoj kategoriji ljudi jer je ocito da su ušutkana večina, a mi smo vec odavno cjeli svijet postavili oko sebe ne razmisljajuci da mozemo pomoci ostalim
Ma sta lazete bio na moru u Makarskoj 3 dana ne mozes se okupat koliko je hladno
Koliko?
Mozda bi i povjerovao ali stvarno je more hladno bilo prija 3 dana.Mozes uleti i jos brze izletit.
Bio prošle sedmice u Tučepima, dobro je ako ima i 20° u vodi.
Idemo do Zrća skocit valjda ćemo nešto umočit
uskoro ce i u jadran ajkule poceti...not gud not gud
na jezeru,skupo na more otić za nečije standarde
U kakvim barama oni mjere? Ili mozda samo lazu turiste? Ja juce bio u Splitu i voda bas nije topla, nema vise od 23. Mozda je i hladnije.
Onda u plićaku možeš reumu liječiti.
Netreba rat kad majka priroda uzme kontrolu,globalno otopljenje će da digne more za deset godina ćak više od jednoga metra a u nekim krajevima još više.
Ne piše nam se dobro za zimu...
u kupatilu, logicno.
Za par godina turisti ce dolaziti na nase rijeke da se hlade od toplotnih valova :)
U lavoru
Svaki dan u Wc-u mlakom vodom poslije posla.