Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ama raja meni je drogba kralj. pa covjek je najpopularniji na ovim komentarima. ima svoju furku, a bogami ima i mnogo vremena, jer je vjerovatno najcesci \"komenator\". bez vakih debila bi bilo dosadno, zato: DROGBA DO GROBA, samo nastavi imbecilu - ti nam svaki dan pokazes da ima i gorih i glupljih od nas.
@Drogba Drogba, da te nema valjalo bi te izmislit. Takve idiote traze u medicinskim institutima kako bi proveli ispitivanje i pokazali da nesretnom kombinacijom genetike i vazduha i tople vode mogu da nastanu nepopravljivi poremecaji kod individua. Hajde laj stoko opet da vidimo taj tvoj idiotski arsenal. Preporucio bih ti da se pomolis svevisnjem Alahu jer jedino on te moze osloboditi.
@za kretena...krele ti mozes Drogbi samo da popusis mater ti jebem crvendacku izmjesanu od cigana i srba.,
I drogba, ako te je tatica zlostavljo u mladim danima, nije ti komunizam kriv, nije ti kriv stav od thomsona, kriv ti je tvoj tatica sto ti je to pocinio. Pitanje, gdje je bila mamica ti? Sto te nije cuvala? Mozda je bilo kod mamice ... jedna po jedna ... 101 markica?
Drogba, ti si jedan veliki KRETEN! Imam zelju da te kvalitetno prekoljem! TI SI JEDAN OBICINI PAPAK!
nisi ti drogba sa bistrika, ti si majmun sa bistrika
a meni se ne svidja tvoj stav proma tompsonu. rado bi vama ustasama, fasistima i antikomunjarama razbio pickicu / samo mi dajte adresicu
Svidja mi se Thompsonov stav prema srbima a i prema komunjarama....
Jebem mu kosti mrtvih predaka-ustasa