Telefonska prijetnja agenciji EPEHA zbog Thompsona

F
FENA
26.11.2008. u 13:57
0
9
Telefonska prijetnja agenciji EPEHA zbog Thompsona
0
Telefonska prijetnja agenciji EPEHA zbog Thompsona
Pulsko dopisništvo agencije EPEHA danas je u 11.30 sati primilo telefonski poziv u kojemu je muški glas, navodeći da zove iz Splita, zaprijetio da će - ako sutkinja pulskog Općinskog suda 2. decembra ne donese presudu u korist hrvatskog pjevača Marka Perkovića Thompsona - on i crne beretke dignuti Arenu u zrak.
Novinarka koja je primila tu prijeteću poruku o tome je odmah izvijestila načelnika istarske Policijske uprave Lorisa Kozlevca, koji je u dopisništvo poslao policijskog službenika kojemu je i službeno prijavljena ta prijetnja.

Inače, u utorak 2. decembra u 11.30 sati sutkinja pulskog Općinskog suda Mirna Frančišković objavit će presudu, nakon što je 17. novembra održala prvu i jedinu raspravu u povodu tužbe Marka Perkovića Thomspona i njegove producentske kuće "MP-TON" d.o.o. iz Zagreba protiv grada Pule.

Tužba je podignuta, kako se navodi, zbog uskraćivanja davanja suglasnosti za održavanje njegova koncerta ljetos u pulskoj Areni, čime su mu, smatra zakinuta ljudska prava.

Sutkinja je tom prigodom rekla kako je ne zanima "lik i djelo" Thomspona, nego isključivo pravna utemeljenost odluke pulskih gradskih vlasti i je li ona u skladu s gradskim aktima i zakonskim odredbama.


Komentari (9)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: