Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za ove posrbice jedna mudra izreka: Srbi sto vise znaju svoji \"istoriju\" to imaju manje geografije!
za kojota.mozeli da ti seki pripjim samo 23 posto svoga suvereniteta, jedino seka ako zazeli i vise vise ce dobiti jeli u redu.
BOSANCI branite RBiH svi srestvima .A za ovoga nerealnog bice Bosne koliko mi to Bosnjaci hocemo mozda ta tvoja velika smrdija bude malo pa Beogradski pasaluk,zapamtite svinje nije 1992 god.
Srbi- od Novog Grada preko Banja Luke, Beograda do Nisa i Vranja, i od Subotice preko Novog Sada do Trebinja. Bosnjaci- na 24% BiH (Sarajevo Tuzla Zenica, sjeverozapad Bosne i uski pojas kanjona Neretve) i 3 opstine u Srbiji. A drzavne granice su nesto drugo i iza toga ;)
samo polako treba samo ekonomiju jacati a muslici neka sa bajkama zaludjivaju evo u EUniko nemoze daih smisli neko vece diskusija umalo doslo do tuce neki balista sav u bradi neku haljinu obukao i pokusao daih ismejava i vredja hriscanske vrednosti stoje dbro za milorada jer cei evropa se poceti zalagati za samostalnost RS a muslice treba sabiti u obor od 23%!!!
analiticarka zna samo ono o cemu banjalucke domacice naklapaju u frizeraju ona nekome da prica o dosadi i neinventivnosti
Ako pobijedi, opet ce pomagati Dodiku da rusi BiH. Zato je bitno da BiH udje u NATO, to je teritorijalna zastita BiH od Srbije koja je uvijek imala apetit da uzme BiH, odnosno sad RS i izadje na more.