Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bosnjak 05.01.2010. u 16:56 Nije da vas volimo al vas i ne mrzimo kad ste normalni! A Srpkinje volimo to je zagarantovano! A to ti je zagarantovano jarane! kako ih je fino t.amanit, joj sto ih volim, pogotovo one dolje sumadinke! dla.kave mace preferiram!
@@@@@@cccc a sta ti je to smijesno? ne kontam? dede bolan izadji malo prosetaj, vidi si svijeta (mozes izvadit pasos srbije), nadji si sebi nesto za po.kar.at vidi se da nisi odavno! Izlijeci frustracije bolan, nisi dobar matere mi!
@dzezver gosp. Oric 100% kriv i sta? Sipu mu racku i ti i tvoji! Da smo svi bili poput Nasera, ne bi se ku*cili s vama ovdje! Bosnjak: Imenica, koju ti mamu najmanje 5 peta glasno izgovara!
I sta je to bosnjak................
Nego Naser Oric je nevin.......???
Boga mi ste se vi odselili prije mene iz moga kraja :):):)
@@cccc 05.01.2010. u 17:10 Istog sam misljenja bio i 1992 godine i danas i cijeli zivot. Sa vama nikada nema niti ce biti, niti treba da bude suzivota i tacka! Vi ste otpadnici srpskog naroda i to vam je vjecna sudbina! i KRAJ @cccc Dobro to je tvoje mišljenje,imaš pravo na njega,znači jedini lijek tvojoj frustraciji je da se seliš,šta drugo,sretan ti put
Kakvi srbi kakvi bakraci hahaha. Srbi su izmisljena, ne samo nacija nego izmisljeni narod. Kako moze od tako jadnog statusa u drustvu postati nacija???? Srb je zanimanje; serv, servirati sluziti., rob ovati, biti sl uga.... Kurbati su bili nase fu kse od glagola kur Vati. kan. PS. Nema pomirenja sa s lugama, NIKAD!
najveci ratni zlocinac svih vremena u regiji ratko mladic pije svakodnevnu kafu s tadicem i jeremicm,on im je savjetnik u borbi protiv srpskog terorizma,posto je srpski terorizam najveci na svjetu oni se bore protiv srbskog terorizma u cacku i kraljevu,ratko mladic kaze da su oni jos gori od njega pa savjetuje tadica i jeremica da se kraljevo i raska dignu u vazduh zajedno s cackom,kazu da su se izlegla cudna sorta ubica,srbin tetovirano na celu a u ustima kama,naostrena i ogromna,kazu to je za buduca klanja evropljana,,jer cilj je srbima klat do londona.
sve zrtve zajedno skupite para i dobre advokate i TUZITE!Vidite li da pljuju srbi po vama,dodik porice masakre???probudi se i tuzi! BiH4EVER!
Mazanje ociju samo,ON licno cuva hitlera mladica ljajic je dao izjavu da zna gdje je mladic i nista ne preduzima haski sud???pa ovo je vise neg parodija,NARODE nacisticku sbiju treba opet tuzit! Treba ona da dobije PRESUDU za sve rante zlocine i genocid koji je napravila po cjeloj BiHi! TUZIT srbiju,nek gradjani tuze kolektivno!ne cekaj na politicare,tuzi!NEMA pomirenja dok nacisticka srbija ne bude kaznjena ko sto i zasluzuje! BiH4EVER!
Borise Tadicu, popusi ga Mladicu!
Istog sam misljenja bio i 1992 godine i danas i cijeli zivot. Sa vama nikada nema niti ce biti, niti treba da bude suzivota i tacka! Vi ste otpadnici srpskog naroda i to vam je vjecna sudbina! i KRAJ
Sta ocekivati od pripadnika izmisljene nacije, nego ovako glup komentar!
WOW neko je sve ove godine prespavao u buret!!! Cuj,pa sto to nisi govorio 1992 nego sad nakon svega sto ste uradili???