Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Balkanska klasika. Samo daj fotelju.
fotelja je fotelja...
Mislim da bi Bosansijanci mogli malo više da gledaju i primenjuju strategiju Srbijanaca, našeg naroda ka našim političara i da nauče kako se igra ova igra... Tadić je na izborima kažnjen, Toma diploma, nema faktičku vlast i služi kao upozorenje kako lokalnim političarima tako i zapadu a bilo ko da dodje za premijera (Djilas, Tadić) će znati da gubi na sledećim izborima ponovo ako ne odradi posao kako treba i sada nema nazad, moraće ozbiljno da rade ... Ne smeju se političari držati predugo na jednom mestu, lako se pokvare. Mislim da smo ovo maestralno izveli.
da je pametan prodavao bi Zepter suđe po kućama. Ko ne bi od njega kupio pretis lonac
Nepisano je demokratsko pravilo da se čelnik stranke koji izgubi izbore povuče sa političkih funkcija. Naravno, to na Balkanu, uključujući i Sloveniju ne pada nikome na pamet.
ovaj tadic sada glumi \"postenjacinu nak\'u\" a ist q.u.rac samo pakovanje drugo da li vozish zastavu ili yugo...
Ovaj početnik ko naš Željko,jedno misli do podne,adrugo po podne.
\'\'Gledao sam davno u aprilu, Aljo Bosnu drzi na svom krilu, pa joj tepa-Bosno moja ljepa, koli ce ti nevinost uzeti, ili Aljo il\' Radovan kleti, a Bosna mu vako odgovara, ne budali budalino stara, hebalo me do sad mnogo kara, niko od tog nije imo cara, ja sam Aljo hebacica stara.\'\'
Daj šta daš.........
-c.e.t.a.lj.i- hoce u €uropu,ali svrbi ..smrde.!
efendiju za premijera!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D
trebali bi Palmu postaviti za premijera
-yuce kaze nece ...danas hoce.!
Nivo demokratije u Srbiji je za vas misaona imenica.
Vuk dlaku mjenja....
a zato ivo banac ima onako placljivo lice
od silnih politickih analiticara sto se ovih dana proseravaju oko izbora u srbiji a pojma nemaju o kakvoj se ozbiljnoj igri radi razumijem jedino nesretnog ivu banca njemu je ocuh bio jedan stasit potentan srbin