Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ponekad kad mi bude teško, sjetim se da Srbija nema more.
...nemamo most od 400 miliona, ali uvijek sa 400 miliona ga mozemo napraviti, dok vi NIKAD NE MOZETE KUPITI JEDAN METAR DUZNI MORSKE OBALE :D
Pitanje: Sta cemo onda sa Noletom Djokovicem?????????? Cim je otkriven njegov talenat preuzeo ga je Hrvat Niki Pilic u svoju skolu u njemackoj. Tu je nole naucio igrati \"turnirski\" i tu su mu udarili glazuru!!!!!!!!! Po tvojoj logici on onda ne bi trebao biti Vas ili? Izvinjenje Noletu sto ga uze ovdje u primjer................................
Ispravno!
ne proizvodi se meredes, ali se ba proizvodi nesto, fiat, aaerodromi ne zadovoljavaju vase potrebe i da nisam slucajno iz bga mozda bi i pricao nekom tu pricu, nijednog Srbina iz Srbije dosad nisam cuo da je leteo preko SAaerodroma, a sa druge strane ih ima na milione, i podjednako Srbe i Bosnjake, znaci ipak ne zadovoljava vase potrebe, inace ne bi leteli preko BEG aerodroma, mi jednoastavno imamo mnogo veci potencijal, i to je cinjenica, nebitno dali se nobelovac rodio u Sarajevu, ili Nikola Telsa, oni su se javno proglasili Srbima, ai Andric je ziveo i radio u Beogradu, ne u Sarajevum tako da vi od toga skoro nistra nemate, to ti kao kad nasi odu u Ameriku i postanu naturalizovani, i mi se k da su nasi a i jezik zaborave i sve ostalo, kakv crni olimpisjki stadion? tako izgleda olipmspiski stadion u evropi? i jedan EXIT je mnogo vredniji od tih olimpiskih planina, zato sto ga poseti vise turista i ostave pare a i ogromna promocija Srbije, zato mene boli k ko se tu okuplja! ;)
...povrsina ko Srbija, stanovnika ko Srbija, to ti je najgluplje od svega, izvoz nemamo, ali zato brate imamo uvoz ko Srbija i Kosovo zajedno, i mozemo si ga priustiti, jezik - vec ti je neko objasnio, kultura, pa vi sa kulturom nemate veze, prisvojili ste sve moguce nase kulturne velicine, izmedju ostalih nobelovca, sad vam kulturu drze opet neki likovi koji puno veze sa Srbijom nemaju, muzeje i pozorista imamo, nisi upucen, nemamo nove tramvaje ali imamo stare, radi se na obnavljanju voznog parka, medju prvim u evropi smo imali tramvaje, vasa drzava se svake godine pomalo dijeli, evo i ovaj nas dole dio napreduje, jesi vidio? Nemamo exit, hvala bogu, skup bjelosvjetskih narkomana, alkoholicara i moralnog dna u evropi, imamo SFF, nesto sto vi nikad necete imati, mada ja i to ne cijenim puno, ali inace je cijenjeno, lijepe djevojke imamo, nemamo socijalizirane prostitutke ko vi. Imamo najvece zgrade na balkanu, mada nije pohvalno...
sve ovo zato sto sam ja rekao cinjenicu da Srbija nema more... Vi imate Beograd, metropolu, mi imamo šeher, sve nam je na dohvat ruke, nemamo Novi sad, nemamo Dunav, koji nosi sav evropski otpad, suvisno bi nam bilo, nemamo vojvodinu sa palatama, a palate i kule imamo, imamo stare mostove na UNESCO-voj listi, visegradski i mostarski, imamo banje ali nam i ne trebaju, genetski smo zdravi, fabriku automobila hahaha, ko da proizvodi mercedes benz jbt, al eto imamo i to, nije nesto ali radi se i napreduje, bila je najjaca na ovim prostorima, vi ste je unistili :D, glupo vam je i to, imamo aerodrome koji zadovoljavaju nase zahtjeve, veci bi bili nerentabilni i cisto bacanje novca, to bi bilo glupo. Stadione i arene.... Imamo olimpijski stadion, olimpijsku dvoranu, olimpijske planine i skijalista, arene se grade, stadioni novi su u planu (da vidis nove Grbavice :D), ravnica na pretek imamo, malo nam fali radinosti ali da se doraditi i to, autuputeve gradimo svojim radom, ne prave nam drugi.
@hahha: jedino sto valja u toj vasoj jadnoj drzavi je Vojvodina, ali i ona ce brzo propasti kada tamo vise ne bude Madjara. Vec ste od dijelova Novog Sada uspjeli napraviti ciganmalu, a kada budete protjerali ostale Madjare i Bunjevce (kao sto ste onomad Nijemce) bice ista rupcaga kao Sabac i Uzice. Nije civilizacija za vas.
Mozemo kao djeca, ono ciji je tata jaci, naglabati do slijedece nedjelje, ali nesto najvaznije sto mi thank God nemamo a vi imate je: zlocinacki ugled u svijetu. Pozzic
Neum je ssuper gradic. Bolje i ono malo mora nego cijela Sumadija. Znas sto kazu za BG, najruzniji grad na najljepsem mjestu (ulas Save u Dunav). Imate stadione, aerodrom, autoput (ne bas puno). To vam je cijela Juga gradila. Jedan od razloga sto vas svi napustise je sto su vama najvise para morali davati. Mi nemamo sopstveni jezik. Mi imamo VLASTITI. Da nije bilo naseg jezika, koji je inspirirao Vuka, vi bi i danas govorili Bugarskom gramatikom i Crkvenoruskim jezikom. Imamo ravnice, divne Posavske, Duvanjske, itd. Imamo Olimpijske planine i Olimpijski grad, nesto sto 1000 exita ne mogu dokuciti. Dolaze i nama strane zvijezde poput Guette.Imamo SFF, a vi nemate u vecini gradova Srbije ni cinemu. Sto jos bolje imamo originalnu muziku, Sevdalinke, poznate po cijelom svijetu.I kod vas su veoma popularne momentalno.Imamo turista, koji dodju radi zemlje a ne exita. Vasa drzava i te kako jeste podjeljena. Mozda ne zvanicno, ali realno jeste, ne racunajuci Kosovo.Itd.
Mi imamo sto je nama dovoljno i potrebno, niko to nama ne treba dozvoliti, mi to jednostavno imamo.
@hahha: ne razumijem vas Srbe; ovamo na bosanskim (a i hrvatskim) portalima se hvalite kako ste mocni, uspjesni, bogati, napredni, a na vasim sopstvenim forumima kukate kako je stanje u Srbiji gore nego 90ih?
Uhljupe krezavi i zatucani Imate vi sve sta vam Srbi i Hrvati dozvole da imate... i svaka cast, ponosni ste na to. :)))) Jadovane :))))
IS OURS !!! http://youtu.be/6-3X5hIFXYU
vi mate neum? wow kakav grad i more, alo bre vi nemate Beograd znaci nemate metropolu, nemate Novi sad, nemate Dunav, jedna od najvecih evropskih reka, nemate vojvodinu sa predivnim palatama, nemate banje kao nase, nemate fabriku automobila, nemate pravi aerodrom, nemate nikakve sportiste, nemte nikakve stadione i arene, nemate ni autopput kao treba, ni ravnice velike, ni izvoz kao Srbija, ni stanovnika kaoSrbija, ni povrsinu kao Srbija, nemate sopstveni jezik, nemate kulturu, muzeje i pozorista kao u Beogradu nemate, nemate nove tramvaje sto je Beograd dobio, nemate most od 400 miliona, dobro ovo je glupo :D, nemate predsednika drzave najvaznije, mi neamo strane predstavnike, onda nasa drzava nije podeljena na dva ela kao vasa, kosovo ne racunama, to je odavno otpisano, nemate koncerte stranih grupa kao mi :D, nemate exit, nemate turista kao Beograd sto ima ko cela bosna bg ima turista, nemate lepe devojke ko nase :D al ok ovo je vec glupo :) ali ponovo smo mnogo mnogo bolji!