Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Srpski fanatik, fasista i terorista ko i srbija...............................!
Kako su se mogle granice mijenjat i narod iseljavat 1912.godine.Bosnjaci su cinili vecinu u Srbiju,Bosnu i Crnu goru,sve ste Bosnjake sa vasim tada saveznicima protjerali za Tursku.Polako sve se vraca na svoje.
Pa zar ne vidite da svijet hoće pod hitno da demontira \"bombu sa balkana\" ito u što sitnije dijelove. Neki dijelovi biće pretopljeni u željezne štange. AFERIM
Slažem se kolega, granice moraju ostati tamo gdje jesu, mi će mo uspostaviti demokratiju, sigurnost i vladavinu prava na cijlom prostoru države Kosovo i nećemo dozvoliti ugrožavanje ničijih prava. A ako nastaviš da guraš nos i prste u Kosovo, dobićeš i po nosu i po prstima!
KAKO KO, KAKO KO.
Osnovni principi srbijanske politike;\"MEMORANDUM SANU II\", destabilizirati prilike u svim dijelovima Balkana gdje ima srba, (Kosovo, BiH, Crna Gora i Hrvatska), komplicirati političku situaciju u tim zemljama, manipulacijama izjednačavati odgovornost svih strana u svrhu ublažavanja obima zla koje su počinili srbi, .......a kapitalni cilj dovajanje entietata rs i pripajanje srbiji! E MALO MORGEN!
silom i genocidom ste dobili RS, na kosovo vam nece uspjeti u to su vas uvjerili i albanci i svijet ati posle razgovora sa banom mozes posle na pauzi cuclat imas da biras od koga ces.
šta se vi više petljate u unutrašnja pitanja susjednih država?