Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dodik snimo album \"Daj mi jedan liz\" http://www.youtube.com/watch?v=_V0tnVrDraU
Da je u BiH jedan predsjednik kao sto je Ivo ili Boris! Mozete mi govoriti sta zelite ali HR i SRB imaju gospodu, kad cujem \"dobice po prstima\" ili slicne izjave muka mi bude! Maniri i pismenost kod nasih predsjednika... boze sacuvaj!
vidi krmaka mamu im usranu
@dado cobanska......evo ti je klempo sad skino mamu s k.u.r.c.a kralju :))))) SIKTER
zabijem ti goli
Moj savjet (1+1)-1= \"bosnjaci su manjina\" dosta je vise bilo vase BOLESNE propagande... jos da osnuju stranku DODIK&COVIC da glasam :)))
J.e.b.e.m li vam m.r.t.v.u mamu b.a.l.i.j.s.k.u!
Priča jedno, a vamo radi drugo, i to ovo: http://tinyurl.com/cypws7t
ma dzaba se trose ovi srbi receno im je mogu ponjeti iz bosne samo ono zemlje sto bude im na cipelama
hehe ge.nocidasi \"SRBI\" ne znaju vise ko su-NEMAJU IDENTITET!Naravno,da ne znaju kada su umjetna izmisljotina engleza i francuza iz 1878!OOO SSRRRBBIIII VI STE TURSKA KO.PILADIJAAAAA-CRKNITE IZMISLJENA FA.SISTICKA BAGRO BEZ HISTORIJE I BEZ RASE!!:))
islamska republika Srbija ! http://www.youtube.com/watch?v=rhneRPlRNyQ
Ne volim ja ni Aliju ni njegove Izetbegoviće ali nije Alija 4 god. pucao na civile u Sarajevu,nije Alija uništio fabrike,nije Alija napravio pokolj u Srebrenici(iako za to jeste indirektno kriv).Je li trebam nastavit?
Razumijem ja tebe ,da je tesko , znam ja kako se tamo zivi ! Nego vidi realno za takvo stanje racun mozes poslati slobodno porodici Izetbegovic ! A zasto ? Kada realno razmislis znaces i zasto !
Svoje države već imate i za njih me nije briga a ni pedalj BIH nećete dobiti sigurno sve dok sam ja živ.Bolje vam je da šutite jer je rat ovdje stvorio mnoge kojima više nije do života i koji bi svoj bijes rado iskalili na vama.
Za @ (prazno ) NE PREPISUJ I NE MJENJAJ TEZE !
Ko o cemu qrva (Srbin) o postenju.... Ovaj portal sluzi vama svrbicima da lijecite svoje komplekse, pateticno je u kolikom ste broju ovdje LOL I jesi nasao posvrbicu Andrica, mrzioca ne samo Bosnjaka vec i svog osobnog porijekla, a za Mesu ne znam da je ista lose napisao o svom narodu vec da su izgubljeni, sto i jesu bili. Btw, pogledaj sto su veliki ljudi i vladari ne tako davno o tvojoj agresivnoj naciji govorili....Pogledaj se u ogledalo! Ps. I majmuni su pametniji i u visem rangu od 99 % Svrba
Haj sad i sretan 1. maj pa da i sledeći dočekamo u pat poziciji