Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sestre i braco muslimani,TUZITE STO PRIJE POSEBNO ZA SVAKOG POSEBNO KOJEG STE IZGUBILI,I STO STE MORALI BJEZAT IZ SVOJE KUCE,ZBOG CETNIKA I SRBIJE,TUZITE I RAZITE PRAVDU ZA SVE STO SU VAM CETNICI RADILI A I USTASE! SALJITE TUZBE U HAAGU I STRAZBURGU,TUZI I TRAZI PRAVDU,TRAZITE DA VAM SE VASE KUCE VRATE,ZEMLJA,I OPTUZIT SRBIJU KAO GLAVNOG KRIVCA ZA SAV GENOCID MUSLIMANA PO BOSNI i HAERCEGOVINI,CRNOJ GORI,SANDZAKU,I TUZIT SVE RATNE ZLOCINCE,OD MIRE MARKOVIC DO SVIH OSTALIH,a I NE ZABORAVIT OCA TADICA,DRASKOVICA,DOBRICU COSICA I SVE BRADATE POPOVE KOJI SU KRSTILI CETNIKE DA ODU KLAT MUSLIMANE. NE CEKAT VEC TUZIT,NE DAJ DA CETNIK KRVOLOCNI UBICA JOS JEDNOM UBIJA TEBE I TVOJE,TUZI I TRAZI PRAVDU,SAM AL TRAZI,TUZBE SALJI POD HITNO! THE REZISTANCE!!! BOSNA4EVER
mozete samo da nam pusiiteee, balijeee, balijeeee mozete samo da nam pusiteee, balijeee, balijeeee
Cirkus ova europa,pa kako mogu uvjesti srbiju u evropu kad su najveci genicidi u Europi zadnjih godina,sramota da vas je EU-da Bog da vam se ta Eu,raspala u istim mukama ko sto je Bosnjacki narod stradao!
\"obecali hapsenje mladica\",znamo mi to samo se pitamo kada,koje godine?mozda 3008?
Aj da vidimo i to...