Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...............ali mi je vrh kad mi kazu da sam ja srbkinja Muhamedove vjere, a da ste vi Srbi u po Bosne..vi ste pravoslavni Bosnjaci ,pacenici jedni, niko ne moze biti Srbin ili Hrvat u Bosni :D Svi smo mi Bosanjci, kad to skontate, sve ce ljespse biti :D i takodjer mi je vrh kad mi kazete da je cirilica srbsko pismo, i da ja se sluzim srbskim jezikom il bosnaskim ili hrvatskim .. :D pih !
Isto po dejtonu treba u BiH da nestane polako jednog naroda tako i na Kosovu. Vidi ljudino sad kako nepravda boli !
E tako su ti oni i za Vukovarce, da su to Srbi kršćanske vjere. Sad kažu da smo im napravili genocid nakon toga, eh...
@gogipfc to onda samo govori kolika ste vi g.a.m.a.d i zvijeri ! želite istrijebiti Srbe muslimane samo zato što nisu hrišćani..dovoljno govori o vašoj krstaškoj mržnji i genocidnosti prema islamu i muslimanima..no uprkos ogromnom mržnji koju nosite u svojim prljavim srcima, islama i muslimana ima i bit će ga na ovim balkanskm prostorima...
Koliko te ja mogu razumjeti : Ti si meni MOJ a ja sam tebi SVOJ .
Kojih 30g. za godinu vas nema u Republiki Kosovo
Srbi muhamedove vjere zaboravili ste jednu cinjenicu...a to je da pricate srpskim jezikom..nezaboravite to...pola prezimena su identicna sa srpskim prezimenima...ako vrdjate srbe to znaci da vredjate sami sebe...svidjalo se to srbima ili ne vi ste nasi...jedan narod...jedno pismo dvije vjere....
srbi nestaju sami od sebe jer ih je sve više pe,dera, lezbača,impotentnih narkomana i alkosa...nevjera u braku, nemoralan život blud.ničenje i k.u.r.v.a.l.u.k te brakolomstvo uobičajene su pojave u srpsko-pravoslavnom društvu...dakle nikakav Ahtisari nije kriv,oni jednostavno nestaju sami od sebe...i hvala Bogu na tome što taj barbarski divljački narod nestaje !