Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kao Slavonac nemam ništa protiv ako se radi za lokalne muslimane. Ako rade za Pakistance i Afganistance treba je odmah srušiti.
A ovima u sarajevu smeta djeda mraz
( Pakistanac,Afganistanac ili neko iz Hrvatske BiH itd. Nema ništa s Dzamijom. Realno ne kontam za šta treba u Osjeku Dzamija. Samo se prave tenzije i mržnja.
Hrvatska je jednostavno dalje otišlo nego što Sarajevo misli ikad stići.
Temelje postavit na točkiće....kad završite dzamiju odgurat je u Njemačku...ionako su Slavonci već tamo.
Treba svim Bošnjacima koji su se do 65 izjašnjavali kao Hrvati dati EU pasoš i hrvatsku domovnicu.
Osijek nekad imao 46 džamija i mesdžida i narod živio skupa pa mogu i sada. Tuđe treba poštovati isto kao i svoje.
Koje smo mi budale,sto dopuštamo,ne može nam pomoći ni 100 visokih predstavnika. Narod koji svojim osvajačima ovo dopusta ne može opstati
Hocemo li docekati gradnju dzamije u Neumu na vakufskom zemljistu?
Teško...
Hrvatska je nama puno veci prijatelj bila nego Srbija oduvijek steta sto ima govana kao Milanovic paksu da unose razdor. Svakako lijepa vijest kao i ona kada je onaj covjek musliman platio da se zavrsi crkva katolicka na Alipasinom Polju u Sarajevu.
Slazem se,samo nije problem Milanovic,jer je on produkt hinjskog preglasavanja Hrvata preko Komsica,odnosno pokusaja ostvarenja ideje gradjanske BiH u kojoj se osporava pojam svega vezanog za Hrvate,sto realno nije niti Ce ikada biti ostvarivo.Dok se ne prihvati za cinjenica,odnosi Ce samo nazalost degradirati.
Imal tkzv Hrvata gova.. u BiH?
hajmo svi u Osijek.
na svaki nacin rade da ne lici na dzamije neki centri radionice restorani nidje veze
Zašto Hrvacka nema bošnjačkog člana presjedništva koji će bošnjake predstavljati u Hrvackoj. To se pitanje treba podvući. Ravnopravno predstavljanje bošnjaka koji ima sigurno 3 % koji rade i žive u Hrvackoj
Zato sto Hrvatska po Ustavu nije zemlja konstitutivnih naroda,a niti je ikada bila,za razliku od BiH,samo to takvima kao ti ocito nije jasno i zalosno je sto vam se mora citirati ustav vlastite zemlje.
@jasminprljavi U Hrvatskoj vas je 0,62% ne palamudi bez veze... I ovaj centar je nepotreban u Osijeku nema ni 1000 muslimana.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)