Komentari (104)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vucic sebi ne moze da pomogne a kamoli Dodiku.Trenutno je Dodik potpuno nebitan lik za njega.Al kako da mu to kaze.Dodo mu se uhvatio za nogavicu kao pudlica nikako ga otresti.
vi morate da se pomirite da je 50% bosne srpsko a 26% hrvatsko...na 24% mozete da se baskarite dovodite arape urlicete alahu akbar sta hocete...to smo vam poklonili 90-tih
@3Bvs4C i zato dodje i do rata jer ste zelili nacionalnu drzavu tamo gdje ostali narodi imaju jednaka prava i sve dok bude nas je vise ovde nece biti bolje
Ovaj ne izlazi iz Vučkove guzne regije.
Pa ljubavnici se manje sastaju od ove dvojice, sta vise imaju toliko trljati!
Eto ima vucko podrsku prijatelja ... Posljednja karta u igri zvanoj kosovo ...ucini jedan pogresan korak .... 👏 crni oblaci mile .....jeboteeeeee
Moj pradid je najvise volio ovakve vlahe poput Dodika. Komotno mu je mogo balvane u sumi izvlaciti, da mu se konji ne umaraju.
Ova se dvojica karaju svega mi
Srbin i za 4 grosa vlah, posrbica.
Tko je kome domaćin bio u Beogradu
Ova dvojica se guze da Bog kaže....
Bas je jebheno biti ”landlocked country” xD xD xD
Da nece mozda zajedno na Kosovo pa se dogovaraju genocidasi
Ovaj geizli iz laktasa uvjek namece temu da se stranci ne mjesaju u BiH a kod vucka svaki dan.
Srbi i Hrvati se na Kliksu banuju za sve i svasta a Booosnjo moze pisazi srpstvo je bolest Jasenovac je lijek i ne samo prezivjeti no i u top komentarima biti. Popisam i redakciju.
@NoridUskrsnuoZaUskrs Cinjenica je da si majmucina. Nazad u Pionirsku dolinu!
@Nevesinjska18Puska78 ti prike mora da si sa marsa pao
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
neka mu dodik proda s300 haha
neophodno je da dvojica predsednika, Mile i Vucko, razgovaraju. Situacija se komplikuje iz dana u dan, bosnjaci nece ni da razgovaraju o izbornom zakonu a Covke se sprema da u Maju proglasi broj 3 jer nema vise sta da se ceka.Naizgled, to nema nikakve veze sa Srpskom ali je veliko pitanje kako ce tu novu realnost na terenu da prihvate bosnjaci i zbog toga treba biti dodatno oprezan i spreman. Nadamo se da ce sav posao da se zavrsi mirno i civilizovano.
@NoridUskrsnuoZaUskrs xaxa Bake se pita? Ni bosnjak ovakvu glupost ne bi izvalio..pitam se od koje li si ti sorte? Verovatno sipac...a Naser moze samo u helikopter kao najveci junak u bosnjaka..onaj sto ostavi nejac pa pobeze glavom bez obzira
Mi Bosnjaci smo merhametli ljudi koji zele multikulturalnost i suzivot u BiH zato nam je top komentar "Srpstvo je dijagnoza Jasenovac je lijek". Popisam vas sve.
Kako bi pjenili samo da je top komentar bosnjastvo je dijagnoza a Srebrenica je lijek.
@NoridUskrsnuoZaUskrs Prodji me majmuncino. 🚷➡️
PRIKAŽI ODGOVORE (1)