Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako zelite istinu o Haradinaju,nazovite 033 941321 poz Ramiz
1040000km2 uzrpirane tudje zemlje natopljena u krvi, nadam se da cete biti sretni i da cete uzivati ! nadam se da nocu mirno spavate! ali historija je pokazal da se niko nije usrecio na tudjem a nadam se da necete ni ako bog da a datce jer vam od tih tudjih 1040000km2 pola je ispraznjeno, napusteno jer nema ko da zivi tamo, ali nema veze za vas je bitno samo sto vise tudje utudjiti kradete jer to vam je u mentalitetu krasti tudje za vas je vrlina.
@greške... e moj rsbiću kako sebi pumpa a drugima krade.. Srbija 77.000km2 Albanija 28.800km2 Kosovo 10.700km2 I stvar je trebala biti šala, a po tome se vidi koliko vam smeta što ste sve manji i jadniji... A osobito što ste najbrojniji, što to vama znaći kada ste na raziini Moldavije jad i bijeda..
@hodogram To je poprilicno tacno... IZ srbije sam, samo sto nije 100% sigurno za severno Kosovo koliko je za RS sigurno da ulazi uskoro ui sastva Srbije, raspitajte se malo, desava se nesto ;) Inace u vezi sa tim nazalost u SRbiji nas pripremaju da nam kazu iako to svi znamo da je Kosovo izgubljeno, ali gledajte sta sledi ;) Srbija 79000km2 + RS 25000km2=cak 104000km! ;) i to bez CG i severnog Kosova. CG 13000km2 + 1500km2 Severno Kosovo.
Albanija povrsina 28000km2 i Kosovo 10000=38000km2 Srbija povrsina 79000km2 plus sto Kosovo nema kontrolu nad severnim delom, pluss sto RS ima 25 000km2 odnosno 49% BIH, a to je kompletno srpska teritorija, RS je 2,5 puta veci od Kosova ;) Zaboravio sam da spomenem i CG u kojoj se polovina stanovistva izjasnjava kao Srbi, a druga polovina ima krizu identiteta, ali ponovo gravitiraju ka BG svi oni, MALI ste vi za Srbiju, i siptari i vi bosnjaci i hrvati, mi smo najbrojniji nardo juznoslovenski i tako ce ostati u narednih 20 godina najamnje. Pozdrav svima :)
cime se ti pucas
haradinaj ce biti oslobodjenb sjever kosova ce imati isti status kao republika srpska a u eu ce i republika srpska i sjever kosova uci kao integralni dijelovi drzave srbije to je ako ne znate americka ponuda srbima za koju jos ne postoji politicka vecina u srbiji
ovaj covjek do sada je pobjedio srbe na sve moguce nacine opet ce pravda pobijediti ma sta god srbi uradili i izmisljali zivjela pravda!!!!
Nadam se da ce biti oslobodjeni.Dosta su ispastali oni koji su bili napadnuti
Albanija se sa Kosovom ozbiljno približila površini Srbije..:-)
Srbi će da crknu ako i ovo izgube, ostaje im jedino laž da se tješe .