Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tesko BiH gradjanima kojima se sudi u drugoj drzavi!! Ljudi ODGOVORNI i PLACENI u BiH pravnom/drzavnom sistemu ni da se \"poceskaju\" nad ovakvim i glupim igricama i desavanja nad BiH Gradjanima, ovo nije ni prvi ni ZADNJI slucaj, a o zastiti (pravnoj i bilo kojoj drugoj) da ne pricamo.. pusti i nedosanjani snovi BiH gradjana! Zato i stizu pozivi direktno iz suda srbije na kucna vrata i to na vrlo tacnu adresu gdje zivite... prodaju nas kao kakve \"kifle\" jer im samo toliko i vrijedimo, kakve li ironije!!! \"Jelene Karleuse\" su glavni pojmovi za pretrazivanje od domacih upravljaca CIPSom - izbusenom sistemu koji svako moze da otvori i da izda licnu kartu kako mu se prohtije (Posebne cestitke i pozdrave Administratorima i kreatorima CIPSa-). Tesko nama kad nam se na vrata zazvoni.. mozda bude postar sa sudskim pozivom, jer ti prodaju identitet za saku feninga! Sreca pa su domaci izdajnici BiH drzave infiltrirani duboko u cijeli drzavni sistem pa mogu da nas prodaju BiH gradjane za \"nista\", a i osvojili smo prvo mjesto na listi zemalja korupcije.. blago nama mozemo SI cestitati :) Uspust, ova cifra od broja ubijenih i ranjenih od vlastitih JNA granata prilikom \"izlaska\" iz TZ nesto \"odjednom\" ispuhala sa par stotina na 92... uhm.. ili se neko zeznu i upisao umjesto godine 1992 skracenicu... Svi smo MI ILIJA, prije ili kasnije!!!!! Poslije svega ovoga.. da li se usudjujete da letite sa beogradskog aerodroma ili mozda krocite preko Drine??? Zapitajte se... Pozdrav Tuzlacima i ostalim BiH Gradjanima!
hej Joje glup si ko magarac
Kakva je to zakon kada zivotinje koje su pocinile genocid nad narodom BiH I oni pogani sude Neznam sta radi drzava BiH na dogadznje i kako pomazu Iliniji i njegovoj poridici Ako mozete da organizujemo neki fond za pomoc Iliji Jursicu I ako sam musliman elhamdulilah moramo pomoc nase komsije nema veze koje su vjere Moramo stati jedan do drugoga jer tako ce biti bolje nasoj djeci u buducnosti