Komentari (100)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"_Ona je dodala da joj nije jasno otkud se tek sada, više od dvije nedjelje nakon obdukcije, pojavila informacija o alkoholu u krvi." Isto sam se pitala. Ako je pilot imao alkohol u krvi, bilo bi objavljeno neposredo poslije obdukcije. To je namještaljka. Mrtva usta ne govore, pa se ne može ni opravdati. Najlakše im je bilo da tako urade, a po ugledu na Njemačku avio kompaniju.
Tako je, svaka ti cast za ovaj komntar.
Cetinarska posla.
Поводом покушаја да се кривица за пад хеликоптера свали на пилоте и да Демократска странка тражи његову оставку, Вучић је рекао да то за њега и није изненађење.: "плашим се да нису слушали то што сам говорио, јер за мене су (Омер) Мехић и његова посада хероји, а за њих су само оруђе у прљавој политичкој борби. Сигуран сам, не ни први, ни последњи пут".
Kako li se zove taj stariji sin ? Hocel cetnikusa dozvoliti 'Ozdi da sahrani Omera ? Puno pitanja hocu odgovore !!!
ne bi bio prvi put da se nakon nesreća " nađe" neki dokaz da bi se zataškalo nešto puno veće ili neki propust ...... ovako , svi su izginuli i ide ona stara " nema čovjeka , nema problema" , svalili su krivnju na njega i idemo dalje ... tužno :(
*nesreće
@Sega_Mega 100% si u pravu, koga nema on je kriv, a eventualne nečije fule se pokrivaju.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Zanimljivo kako 'Omer nije pio' a sin donosi pivo iz inostranstva na poklon?!? To se nije mogla kakva druga hedija donijeti?
Upravo tako, i meni je to bas zapelo za oko. Ono otac ti ne pije ali ti mu iz inostranstva poneses dvije pive cisto kao suvenir :)
Žalosno da nemože žalosnije ko brani kritike na izdajnika svog naroda četiri godine ubijao svoju braču i sestre kao i djecu 92--95
Ma ja, izvlakuša. Svali krivicu, smiri situaciju. Nikad se neće saznati prava istina. To ti je život.
Svalili na baliju, ko ga hebe sad sad nam vise ne treba. I onako je bio izdajnik, da je presao u ljiljane sad bi vozao Bakira u Potocare.
Da, sada slijede ostavkee ministra vojske i onoga ko je vodio istragu i dozvolio ovakav bezobrazluk!
A sta ima u Bugaskoj? Dosadili ste vise sa ovim vijestima iz "regije". Ako cete zaista pokrivati regiju onda ocekujem izvjestaj ko je koga roknuo u Bukurestu i koliko kostaju Budimpestanske prostitutke.
Neznaju šta će pa na Omera, al neda Vučić..ja ja, šta će sada izmisliti ..
Je li bio depresivan k'o onaj?