Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Postajete neukusni s ovim voajerizmom...
znaju li turisti da su im guzice osvanule na klixu
Historijsko srpsko more, a sada u posjedu Slovenije, Hrvatske, BiH, Crne Gore i Aljbanjije. Nepravda, ali nema veze, opet će straže cara Dušana do Splita da izbiju.
wahahahahahahahaha
jooooooj ovakve mi je doktor prepiso ko ove dvije na prvoj sliki.Kaze dr uzimaj ih po dva tri put na dan i nikad neces bit bolestan,doktor pa bog.
pošto ovaj KLIX nema ništa pametno za danas, trenutno prelazim na drugi portal.
Lipo, lipo!
GODINA ZA GODINOM EVO 20 GODINA NISAM U STANJU OTIĆI DO ILIDŽE A NE NA MORE. OSTAJE MI DA GLEDAM SLIKE, JER OVI KOJI PO MEDIJIMA MNJAUČU DA SE NJIMA GLAS DOVELI SU LJUDE DO PROSJAČENJA. ŽELJNI SMO SVEGA. 40 GODINA RADNOG STAŽA, UREDNO ZARAĐENA PENZIJA NE MOŽE MI BITI NI DO 15. U MJESECU DA SKROMNO BEZ MESA JEDEM I AKO ŽELIM DA UREDNO PLAĆAM REŽIJE. ZAR DA IM RADI OVOGA ŠTO SU MI PRIUŠTILI BIJEDU DAM SVOJ GLAS. NIKADA, NIKADA NIKADA
bravo,tako treba...manite se vise idila i ostalih gluposti..vidi ove ljepote
Daj napravite vec jednom za android aplikaciju da se vidi galerija ili linkovi a ne da moram ustajat za pc da bi vidio gole guzice i tu neku crnu sto bi joj ga ovaj u komentarima pistavio..
I za iOS takodje' Tata vas jebao retardirani Plus sto vam se aplikacija od jucer rusi
........svaka ima svoj faktor............
I mene bi izmamilo :)
Ovo sto radite, slikate guze po plazama, nije posteno! Hvala vam!
Primostani-Ajte Bosnje nazad,nismo jos ispunili financijski plan!