Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
PA CRNI RAMUŠE, JOŠ CRNJI HAŠIME ZAR DA SE PREPUCAVATE U VIDU FB STATUSA? TO GOVORI O MODERNIZACIJI, MENTALITETU I NAPRETKU U ALBANIJI, A DA NE PRIČAM O MENTALOM SKLOPU DVA ČOVJEKA KOJI VODE JEDNU DRŽAVU? OVA SITNICA GOVORI JAKO PUNO
✨✨👍💫💫 Ustaj, izađi i glasaj! Ne dopusti da drugi u tvoje ime odlučuje. Ako ne znaš za koga - poništi listić. Ustaj BOSNO I HERCEGOVINO, DANAS NAROD SUDI!
Ustaj, izađi i glasaj! Ne dopusti da drugi u tvoje ime odlučuje. Ako ne znaš za koga - poništi listić. Ustaj BOSNO I HERCEGOVINO, DANAS NAROD SUDI! #pravipredsjednik
🇧🇦🇧🇦🇧🇦 Ustaj, izađi i glasaj! Ne dopusti da drugi u tvoje ime odlučuje. Ako ne znaš za koga - poništi listić. Ustaj BOSNO I HERCEGOVINO, DANAS NAROD SUDI!
⚜✨ Ustaj, izađi i glasaj! Ne dopusti da drugi u tvoje ime odlučuje. Ako ne znaš za koga - poništi listić. Ustaj BOSNO I HERCEGOVINO, DANAS NAROD SUDI! #ijasamiskra
#pravipredsjednik
Šef Pentagona jJames Mattis je rekao da je Albanski narod lider na Balkanu.Na Kosovu se nalazi najveća NATO baza u Europi a največu vazduhoplovnu bazu na Balkanu Amerikanci prave u Albanskom mjestu Kučova 80 kilometara od Tirane.Amerikanci smatraju Albance največim saveznikom na Balkanu.
Ustaj, izađi i glasaj! Ne dopusti da drugi u tvoje ime odlučuje. Ako ne znaš za koga - poništi listić. Ustaj BOSNO I HERCEGOVINO, DANAS NAROD SUDI!
Ustaj, izađi i glasaj! Ne dopusti da drugi u tvoje ime odlučuje. Ako ne znaš za koga - poništi listić. Ustaj BOSNO I HERCEGOVINO, DANAS NAROD SUDI! #novaBiH
@blagojevicmirko, vi mozete doci ali cete tu ostati zauvik, to ce vam biti zadnje zagarantovano. Vrimina se minjaju kamrat blagoje, albanci, hrvati, Bosanci i hercegovci su vas rasturili bez vojske e moz mislit sad blagoje sa savremenim vojskama sta ce od vas uradit. Pasaluk ce vam bit tisan.
@blagojevicmirko, izvini zaboravih ti reci za bezaniju 1914 preko albanije pa do krfa, a onda vasi jarani francuzi vratili vas nazad umesto konjanice, E sad se cudis kako vas ima ako ste stalno pobegli eto kako: pod turke ste legli i zene im dali, oluja svima poznata i pobegli u dio bosne i po serbiji. Drzavom vam pravili rusi, francuzi , englezi itd. Da nije njha vas nikad bilo ne bi, jer bo ste se bili razbezali svukud a pod turke legli i bilo vam fino.
Ustaj, izađi i glasaj! Ne dopusti da drugi u tvoje ime odlučuje. Ako ne znaš za koga - poništi listić. Ustaj BOSNO I HERCEGOVINO, DANAS NAROD SUDI! #novaBiH
...moj deda je ostao Bošnjanin ,a tvoj se posrbio i primio pogano svetosavsko pravoslavlje ,paŝče licemjerno to je jedina istina .
...palmar1975.
ostao bosnjanin a zove se alija ili kasim ili adem ili murat.poznato je da su to stara bosnjacka,bogumilska prezimena.pa kako ti deda osta bosnjak.pa vi ste ponosni turci bili,na ferman iz stambola ste leteli da koljete za njih.verujes li ti sam u to sto napisa.glupi turcin.
@blagojevicmirko, vase junastvo je poznato stoljecima ali uz gusle, sa "kosovskog" boja ste bre pobegli, kako ono bi sa "olujom" doduse malo savremenije, pobegli bre traktorima i tenkovima i ve sto je "JNA" bila ostavila vama na amanet. Joj bre zamalo da zaboravim ono sa NATO-m, kak se rabeziste auuu. Nego de ti meni reci bre: zasto serbija ima protiv stvaranje vojske kosova? ja mislim da odgovor lezi na tome da ne morali opet organizovati traktoriadu prem BG pasaluku. Razmisli!
ma svuda smo mi pobegli.ne znam kako postojimo.nije ni meni za ponos ali bosnu su turci zauzeli za 14 dana a vi niste pobegli.92g rsk je imala 90000 vojnika.95g je spala na 55000 sa ranjenim.napalo ih 300000 i nato.bezao bi i ti.problem sa rsk i rs u ratu je slaba izvrsna vlast.a bilo je i dezertera da se ne lazemo.sloba nije imao muda da rs i rsk proglasi za srj i na granice istera vojsku jugoslavije.ali nije imao nijednog saveznika.koja ti je to teuta.a da,kraljica ilirska.heee
a ti mislis da se mi plasimo kosovske vojske.pa oni su u martu 99g bili ozbiljna sila sa najacom avijacijom na svetu.gubici vj 0,7% i naclnik rv pvo general velickovic.nasi generali nisu sedili u sklonistima nego bili cesto na prvim linijama.koliki su teuta vasi gubici.jer smete javno da objavite.ajde sad odjebi i rani sina te salji u tu vojsku kosova jer mi cemo doci pre ili kasnije.u to budi siguran.siguran kao i u smrt.
Beljulji Mustafi