@blagojevicmirko, vase junastvo je poznato stoljecima ali uz gusle, sa "kosovskog" boja ste bre pobegli, kako ono bi sa "olujom" doduse malo savremenije, pobegli bre traktorima i tenkovima i ve sto je "JNA" bila ostavila vama na amanet. Joj bre zamalo da zaboravim ono sa NATO-m, kak se rabeziste auuu. Nego de ti meni reci bre: zasto serbija ima protiv stvaranje vojske kosova? ja mislim da odgovor lezi na tome da ne morali opet organizovati traktoriadu prem BG pasaluku. Razmisli!
ma svuda smo mi pobegli.ne znam kako postojimo.nije ni meni za ponos ali bosnu su turci zauzeli za 14 dana a vi niste pobegli.92g rsk je imala 90000 vojnika.95g je spala na 55000 sa ranjenim.napalo ih 300000 i nato.bezao bi i ti.problem sa rsk i rs u ratu je slaba izvrsna vlast.a bilo je i dezertera da se ne lazemo.sloba nije imao muda da rs i rsk proglasi za srj i na granice istera vojsku jugoslavije.ali nije imao nijednog saveznika.koja ti je to teuta.a da,kraljica ilirska.heee
a ti mislis da se mi plasimo kosovske vojske.pa oni su u martu 99g bili ozbiljna sila sa najacom avijacijom na svetu.gubici vj 0,7% i naclnik rv pvo general velickovic.nasi generali nisu sedili u sklonistima nego bili cesto na prvim linijama.koliki su teuta vasi gubici.jer smete javno da objavite.ajde sad odjebi i rani sina te salji u tu vojsku kosova jer mi cemo doci pre ili kasnije.u to budi siguran.siguran kao i u smrt.
Prikaži sve komentare (82)