Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@ \"@@\" Ko treba da se poklopi? Nakon što ste izdali svoju vlastitu domovinu, sarađivali sa okupatorom i agresorom iz Srbije, nakon što ste vojno potučeni do koljena, nakon što je HV i A.BiH protjerala svu bagru iz Krajine, nakon što je sud osudio Babu kao raznog zločinca te na kraju nakon što mu se po drugi put u životu sudi za privredni kriminal, kažeš Sarajevo treba da se poklopi??? Hahahahahaha pa vi iz DNZ-a i Dodikovci ste bolji od Monty Python, kreteni jedni nadrealni mami vam ga nabijem do ušiju.
ahahhahahahhahahahahaahhahaahhaa! sjedi babo, odmori
U boj, u boj, u boj, ... u boj za narod svoj. Mi smo sila nebeska! 5. KORPUS ARMIJE BIH!!!! E moji Abdićevci i DNZ-ovci, kako smo vas potrali u Krajini. Tako će biti sa svim kolaboracionistima i kvinslinzima koji surađuju sa genocidnom vojskom RS-a. Marš u Beograd, izdajnici BiH.
ovo SDA podapinje Babuki, e nece moci ove noci; Babo Krajina je uz tebe!!! ne damo te nikome.
Ispali se Fikrete za Bosnu i uzmi izbore!
@@HOS Ja jesam,al na zelost mnogi moji sunarodnici nisu na vrijeme nego su mahali kolonama JNA sto su stacionirale na brdima oko Bosanskih gradova .Mučka đubrad srbska.
upravu si HOS, prokontana je četosrpsko seljačko licemjerje koje se sastoji u tome da te prvo popljuje, pa ti zaželi sve najbolje. i kad ih prokontaš i kažeš da to najbolje ugura sebi u pakšu, onda ostane onaj jadni ojađeni četosrbo, mali krezavi seljačić rumenih obraza, crne koštrunjave kose anadolskog odsjaja u opančićima i jelečiću
Ne znam koji je gori izmedju tebe i Ailije. Ti si otvoreno pokusao da pregazis Bosnu, a Alija to uradio iza zatvorenih vrata onako kulturno.
Ti u zivotu nisi nista skontao, mamute bali.jski.
@SRBIJA Skontani ste za sva vremena J.E.B.O vas Fikret,a vi njega.
Jedan razuman, sposoban i pametan covjek, kakvih nema puno medju muslimanima, i Hrvatska mu zabrani odlazak u zemlju u kojoj je rodjen. Covjek koji je nevin osudjen. Da je bio na vlasti kao sto je trebao da bude, jer je bio legitimno izabran muslimanski lider, mozda bi se izbjegao rat u Bosni. Naravno takvog covjeka vecina zatucanih bal.ija mrzi. Oni vole Aliju koji ih je odvukao u rat.
Ko god se sa ARMIJOM BIH kačio nije dobro prošao, pamet u glavu.
Abdićevci su GURBETI nisu oni Bošnjaci.
previse zauzima memorije bezveze o ovom se samo brise a nista NEPISE OK KLIX.BA?
Ostojić, Đogo, Radovan, Mladić, Milošević, Šešelj, Plavšićka, Abdić Radončić ???
Znači li to da je Glavašu dozvoljen politički rad (OSUDJEN ZA RATNI ZLOČIN),a babi nije, hebo bosansko pravisudje kojemu Hrvatska kroji zakone.
Aj sad abdićevci da vas čujem ZA KOGA ... brzo ...