Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uzas.
da sam joj ja otac...zahvalio bih sudiji sto ga je pustio da seta gradom...jer bih mu mogao presuditi ubrzanim procesom...po clanu 1 stav 13 moralnog ljudskog zakona...
Njenom glavom razbio je umivaonik u toaletu kafića. dante yebo
Ovo je pokušaj ubistva. Bar bi nekoliko godina trebao da dobije u normalnoj ne-banana državi.
Koliko se sjecam, tada se otvoreno govorilo kako je doticni majm*n u organizovanim kriminalu (droga) i povezan s korumpiranom lokalnom policijom i politikom!
Sud ga ohrabrio da sutra ponovi isto , možda i gore
do zakona je ne do suda... ovaj sudac se čak ispričavao što mora tako postupiti
Balkan
sto si petljala s takvim
Žensko je ponekad u stanju u muškarcu probuditi zvijer koje ni sam nije svjestan. To posebno umiju droljice dugog jezika, koje na mrk pogled i povišen glas ne reaguju kao na upozorenje, već postaju agresivnije. Tad možeš biti džentlmen i otići, ubit je ignorom ili joj jednostavno rasut glavušu od umivaonik, što je zapravo i zaslužila. A neke čak i uzbuđuje da popiju neki šamar povremeno.
Samo uzvratiti istom mjerom
Zar je to vazno za clanak?
A sta je kurva htjela sa 10 godina starijim ?
cura ce imat traume za cijeli zivot a on na slobodi.. bas posteno, svaka cast
nije na slobodi zauvijek...sudjenje je u tijeku
Mamicu mu njegovu zube bi mu povadio kljestima da uradi to nekom mom a i da sam to video glavu bi mu nabio u wc solju
Da se ovo kod nas desilo požurili bi iz Hrvatske da pričaju kako smo katastrofa, raspadnuta država i sl. A isti k... kao i svi u regiji.
Otrovati kera pod hitno ......👌 balkanski sudovi i sudije hahahhahahhahahhahahhahahhahahahhahahahhahahhahahhahahahahhahahahhahahhahahahha ahaahhahaha ahahahaahahahahhahah BALKAN ☝️
Podržavam u potpunosti ovo,samo imam jednu primjedbu.Trebao ju je više istući.
Svaka mu čast tako se i treba ponašati prema ženama,sigurno je zaslužila alapača.
Majoriziraše je ni krivu ni dužnu