Komentari (136)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Podrška ovom dijelu Srba koji nisu odumrli. Samo građanski i dosta je bilo seljaka na ovim prostorima! Hrvati su pali na testu i prizvali papanski hdz, Srbi kiksali sa mlohavim Vučićem. Red je došao na nas Bosance, mi 2018. imamo dužnost odbaciti futavce iz sda i lokalnog ogranka hdz-a. Za tzv RS ništa ne garantujem, oni su otpisani, svi digli ruke od budala.
@SamoZajedno A koji to kod nas nisu futavci, za koga glasati kad je sve u politici od zla oca i od gore matere...
@AragonSorab Jest baš smo ludi pa će Milokrad opet reći da je to samo priprema za napad na tu vašu tvorevinu.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
a kod nas studenti klocevi ..glavni problem gospodi sto su petkom ispiti
Opozicija sigurno organizovala "proteste" Sta bi to studenti? Mozda Seselja? Vucic je dobio najvise glasova i jedini je politicar na Balkanu koji radi onako kako bi trebao svaki politicar. Pa valjda su gradjani Srbije toliko pametni da izaberu naboljeg, a to je Vucic.
Organizator se zvanicno ne zna,nista ne znaci''studenti se organizovali preko drustvene mreze'' Soros preko Srdja Popovica organizovao proteste.
Zanimao me Beli..okrenuo na tv-u Rts satelit i pratio brojanje od 8 sati..pravo mi je cudno bilo stoje na 30% glasova Vucic skocio na 55% i to se prakticno do kraja nije promijenilo..kao ni Beli,imao 9.4 na 30% i na kraju 9.5.Ne znam kako 70% glasova nije vise uticalo i kako su na 30% vec znali da nece biti drugi krug..
Samo treba dodika poslati, on bi ovo riješio sa gajbom piva, isto kao što je riješio štrajk u željeznicama...
Ne strajka se ovako draga omlatino, vec sa olovkom u ruci. Na kraju krajeva treba ih rastjerati sa ulica jer je lik poderao sa preko 50% glasova, nema se tu sta strajkovati kad je lik pomeo izbore pa kad bi najgori bio. Glasali za onog velikog brata u zahebanciji uz kafu, da budu cool i sad im neka frka kao..
ma glasajte za Lepog........
Dinu iz Zepca za predsjednika. Tacka
Ja se bas pitao sta se desava,zivim u cenru jedva dodjoh do garaze
Omladinu koja protestuje protiv labela podrzavaju ljudi koji su stavili svoju glavu na panj glumeci u filmovima gdje se prikazuje istina o cetnickim zlocinima u BiH-(Djuricko,M.Karanovic,Kojo,Sergej koga su sikanirali jer je je nosio majicu sa likom Jovana Divjaka itd..)..
Ne pobjeđuje onaj ko glasa, već onaj ko broji glasove. Staljin.
U svijetu silne elektronike mi saramo nekakve papirice i stavljamo x...glasaj online sa svojim maticnim brojem, biometrijskim podacima, ako nista barem bi bilo manje glasova nepismenih i neusmenih budala koje odlucuju.
@Afi Konan U BiH su kinezi nudili novac i finansirali sve potrebno za uvodjenje takvog nacina glasanja, nasi su naravno odbili...Sve ti je jasno.
Vucic je diktator opasan po drzavu, to je Milosevic i Seselj u jednom pakovanju. Za svu ovu situaciju veliki krivac je i Boris Tadic koga sam naravno glasao verujuci da sledi politiku njegovih predhodnika, a on je oziveo i vratio u politiku ovu komunisticku bagru. Velika greska demokrata je bila sto 05.oktobra 2001. nisu jednom za sva vremena zavrsili sa sljamom komunistickim. Inace 05.oktobar mi je bio jedan najsrecnijih dana u zivotu jer je zlikovac otisao sa vlasti.
Gledam i slusam ove mlade ljude u Srbiji kao i javne licnosti koje su uz njih i ne vidim ni jednu poveznicu izmedju ovih Srba i cetalja iz sumske..Samo naprijed omladino Srbije..
Da pojasnim situaciju na izbore je izaslo 40% glasaca, Vucicevi + Dacicevi glasaci izasli svi i tako on dobi 54% glasova, a "NASI" izaslo jako malo i pocepano na 8 kandidata. Od 60% glasaca koji nisu izasli bar 50% je "NASIH" koji su razocarani u sve. pod tim "NASI" podrazumevam ljude koji su od 90'ih protiv zla zvanog Milosevic,Dacic,Seselj,Vucic itd. Sami vidide koliku on ima podrsku u narodu. Po meni oko 25%.
acaanica,mislis onih ''vase'' rulje koja je palila Skupstinu,tukla ljude,razbijala,mislis onih vasih koji nam opustosise zemlju,prodadose sve,obogatise se? Mislis onih vasih koji nisu dobili izbore,mislis onih koji spalise izborni materijal da nema dokaza da nisu pobedili?
@mirkas072 po tvom komentaru vidim da si jajara komunisticka koja se pravi luda i ne vidi koliki su ovi Vucicevi lopovi i sta oni sve pokradose, a ne bih me cudilo da ti je i Milosevic bio dobar.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Super da ih ima ovoliko.Sve ih potrpati u autobuse dati im motike asove itd. u ruke i na njive poslati.
Svi u dom odmah dok vam nije dosap Laktaski Baja ili novoimenovani Vucicev dupelizac pa da vas rastjera sa suzavcima i da vas pohapsi kao sto je prije nekolike godine to tadio u BL.Upitajte onog Dronjka kako se proveo