Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\"LOPOV-LOPOVA UVEK OSETI! ZNAM JA KO SI TI! ZNAS TI KO SAM JA!...\" VRANA-VRANI OCI NE VADI!!!
Nema nikakve razlike izmedju njih dvojice,obojica isto misle, nacionalisti su, htjeli bi poklopiti 49% BiH.Tadic je ugladjeniji i lukaviji, a Nikolic je grmalj .
bi bošnjaci bi voljeli da nas se pusti na miru, i da prestane otimačina naše zemlje. a zaboli nas racku i za vama i za višim sranjima. eto vam je.bi.te se
Ma kakav Ceda, najbolje Bosnjacima da ih zastupa muftija Muamer ef. Nikolic.
A koga bi vi bosnjaci voleli, Cedomira Jovanovica ? Jel mislite na onog Jovanovica koji je u koaliciji sa najvecim cetn1kom Vukom Draskovicem ?
I nema razlike, obojica su mrzitelji Bosnjaka i htjeli bi poharati Bosnu.Obojica poricu da je u Bosni bio genocid, brane fasisticku agresorsku JNA...... Jos im od zivih treba dodati Kostunicu, Kusturicu .
razlika je samo u tempu ujedinjenja republike srpske i srbije a taktika ce biti ista korak po korak
koji je opasniji
Č.etnik i jedan i drugi, ne treba bit stručnjak pa to znat.